weddenbonus nieuws

Win tot 30% extra met Combi Bets bij Svenbet!

Een bookmaker die in 2018 het licht gezien heeft en verassend veel indruk maakt, is Svenbet. Dit niet enkel door haar grote wedden aanbod maar ook zeker door de vele verschillende promoties. Eén hiervan is de Svenbet Multiple Actie die je tot 30% extra winst geeft bij winnende combinatieweddenschappen. Graag laten we je weten hoe deze actie in zijn werk gaat en bespreken we ook deze bookmaker voor Nederlanders en Belgen verder samen met haar welkomstaanbod.
 

Hoe win ik extra met mijn Combi Bets?

Goed om te weten is dat deze Combi Betting Bonus zowel geldig is als je met bonusgeld speelt (zie beneden de Welkomstbonus Sportweddenschappen van Svenbet) als dat je met echt geld speelt. Je dient combinatieweddenschappen te spelen van 3 of meer verschillende bets op verschillende markten. Hoe meer wedstrijden je combineert, hoe meer je wint! De totale extra winst kan oplopen tot 30% en is zo ingedeeld:
 

  • 3 selecties – 10% extra winst
  • 4 selecties – 20% extra winst
  • 5 selecties – 25% extra winst
  • 6(+) selecties – 30% extra winst

 

Nieuw bij Svenbet? Pak € 100 aan bonus!

Bovenstaande actie is voor iedereen, op elk moment beschikbaar. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van de Svenbet Bonus. Dit is een stortingsbonus van 100% tot € 100 op je eerste storting. Storten en bonus ontvangen kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard en PaySafeCard! Na ontvangst van je bonus heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 1.90 of hoger. Je hebt de keuze uit ongekend veel verschillende weddenschappen als je bij Svenbet wil inzetten!

 

Svenbet Welkomstbonus
© Svenbet

 

Svenbet – Top Wedden Aanbod

Niet enkel de welkomstbonus, combi bonus en vele andere promoties zijn de moeite waard om je bij Svenbet aan te melden. Ook het verdere bookmaker product is van uitstekend niveau. Allereerst kun je op meer dan 60 verschillende sporten inzetten! Ook politieke en entertainment weddenschappen behoren tot de mogelijkheid. Zeker als je van voetbalweddenschappen houdt heb je geluk, vaak zijn er wel meer dan 150 verschillende bets per duel waarop je kunt inzetten. De website ziet er verder prima uit, werkt snel en is goed te bereiken. Een goede bereikbaarheid geldt ook voor de klantenservice. Ze zijn namelijk via e-mail, live chat en telefoon benaderbaar. Al met al is Svenbet een zeer geschikte bookmaker keuze en raden we je zeker aan om je vele landgenoten die je voorgingen te volgen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Winst Feyenoord @ 50.00 bij Mr Green
volgend artikel
Super Bowl Weekend! Acties voor Nederlanders en Belgen!