Svenbet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Svenbet heeft voor nieuwe klanten uit Nederland een stortingsbonus van 100% tot maximum € 125. Alle weddenschappen met minimum noteringen van 2.00 tellen mee om de bonus vrij te spelen. Je dient zesmaal je storting en bonus bedrag rond te spelen en dit binnen de 30 dagen. Je ontvangt je bonus onmiddellijk na de storting! Storten met iDeal lukt perfect! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 125

Min. storting

€ 30

Betaalmethodes voor bonus

PayPal Visa Mastercard Skrill NETELLER iDEAL

Bonus code

SBOOKX6

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Met de SvenBet Bonus krijg je na je storting een bonus van 100% tot € 125. Deze Svenbet bonus kan je laten uitbetalen door je gestort en bonus bedrag zesmaal in te zetten op minimum noteringen van 2.00. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd! Storten bij Svenbet kan onder andere met iDeal, Visa en Mastercard. Als je stort met Skrill, Neteller ontvang je geen bonus. meer minder

Tips

Storten met Skrill en Neteller is mogelijk, maar tellen niet mee voor de bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Als je bijvoorbeeld € 125 stort, dan ontvang je de maximum bonus van 100% tot € 125. In totaal kan je dus met 250 euro spelen. Maar om dit te kunnen laten uitbetalen zal je voor € 1200 aan weddenschappen dienen in te zetten en dit met een minimum notering van 2.00. Je krijgt 30 dagen om dit te doen en je kan je weddenschappen voor kleinere bedragen spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag van € 125
  • Goede min quoteringen van 2.00
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Conclusie

Met € 125 maximum bonus is de Svenbet Bonus van goede hoogte. Doordat je zowel je stortings- als bonusbedrag zesmaal dient rond te spelen kost het enige tijd voordat je bonus is vrijgespeeld, en je krijgt hier maar 30 dagen de tijd voor. Dit is wat veel op zo'n korte periode en hierdoor waarderen we de Svenbet Bonus met 4,5 ster. meer minder

Licenties

Curaçao eGaming

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Svenbet en selecteer je gewenste bonus.
2
Maak een storting van minimaal € 30.
3
Speel je stortings- en bonusbedrag 6x rond en dit op odds van +2.00.

Svenbet Review & Ervaringen

Svenbet bestaat nog niet zo lang, want de Goksites Voetbal is nog maar opgericht in 2018. Op korte termijn hebben ze wel een goede naam ontwikkeld bij de online wedders. Dit is vooral te danken aan het feit dat Svenbet opgericht is door fans die graag zelf een sportweddenschap plaatsten. Wat je nog meer bij Svenbet kunt verwachten lees je in onderstaande Svenbet Review.

Svenbet Account maken en Geld Storten

Door op een van de Svenbet Buttons op onze website te klikken kom je op de Svenbet website terecht. De taal kan je onder andere wijzigen naar Engels of Duits, maar Nederlands is geen optie. klik vervolgens op register en maak een account aan. Hier word je dan gevraagd om je voornaam, achternaam, geslacht, e-mailadres en geboortedatum in te vullen. Nadat je tweemaal je wachtwoord hebt ingevuld, aangevuld met je land en mobiel nummer kan je de algemene voorwaarden aanvinken. Klik vervolgens op submit om je account aan te maken. Storten kan je via verschillende manieren zoals Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard en iDeal.

 

Svenbet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven kan je de Svenbet stortingsbonus terugvinden en die is iets beter dan het gemiddelde van de andere bookmakers. Op het gebied van sport promoties zijn er een paar die in het oog springen zoals de reload sportsbook bonus van 20% tot € 150 en de loyaliteitsbonus van 10% tot € 300. Ook kan je tot 30% meer winst pakken op combinatieweddenschappen. Deze promoties zijn vaste promoties en het hele jaar geldig.

Svenbet Bonus overzicht van alle promo's
© Svenbet

 

Svenbet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Als je op de sportsbook pagina van Svenbet bent, is het best dat je op pre-match in het menu klikt. Anders krijg je enkel de live weddenschappen waar je op kan wedden. Bij Svenbet kan je op ongeveer een zestigtal sporten wedden, waaronder een groot aanbod aan virtuele en e-sports. Ook bij wedden op politiek, oscars en tv shows heb je een groot aanbod. Maar net zoals bij de andere bookmakers ligt de grote focus hier op voetbal en op een voetbalwedstrijd heb je ongeveer iets van 150 plus weddenschappen. Als je graag mobiel wilt wedden bij Svenbet, zal je dit via de mobiele website dienen te doen. Het ontbreekt Svenbet momenteel nog aan een Android app en iOS app.

Svenbet Uitbetaling en Contact

Zodra je winst hebt gemaakt, kan je een uitbetaling bij Svenbet aanvragen. Dit doe je door in te loggen op je account en dan bij account een uitbetaling / withdraw aanvragen. Dit kan je pas doen als je account geverifieerd is en als er geld op je account staat. Als je een vraag hebt, kan je eerst de FAQ raadplegen en als je hier niet mee geholpen bent, kan je een stapje verder gaan. Je kan de helpdesk van Svenbet bereiken via telefoon, e-mailadres en chat. De live chat is nog niet 24/7 bereikbaar, maar anders kan je een contactformulier invullen.

 

Svenbet Conclusie

De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar omdat de Engelse termen vaak gebruikt worden is het gemakkelijk om een account aan te maken. Geld storten is geen enkel probleem, want er zijn voldoende opties om geld op je account te plaatsen waaronder de topper iDeal. De promoties zijn niet de hoogste percentages, maar het zijn vaste en die zijn het hele jaar geldig. Aangevuld met een gigantisch groot wedden aanbod en subweddenschappen ben je hier aan het juiste adres om lang te wedden.