Svenbet Bonus

Svenbet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 125
Percentage
100%
Min. storting
€ 30
Bonus code
SBOOKX6
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.0
SvenBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie.

Svenbet Bonus details

Svenbet heeft voor nieuwe klanten een stortingsbonus van 100% tot maximum € 125. Alle weddenschappen met minimum noteringen van 2.00 tellen mee om de bonus vrij te spelen. Je dient zesmaal je storting en bonus bedrag rond te spelen en dit binnen de 30 dagen. Je ontvangt je bonus onmiddellijk na de storting! Storten met iDeal lukt perfect!

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag van € 125
  • Goede min quoteringen van 2.00
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-08-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Met de SvenBet Bonus krijg je na je storting een bonus van 100% tot € 125. Deze Svenbet bonus kan je laten uitbetalen door je gestort en bonus bedrag zesmaal in te zetten op minimum noteringen van 2.00. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd! Storten bij Svenbet kan onder andere met iDeal, Visa en Mastercard. Als je stort met Skrill, Neteller ontvang je geen bonus.

Tips

Storten met Skrill en Neteller is mogelijk, maar tellen niet mee voor de bonus.

Voorbeeld

Als je bijvoorbeeld € 125 stort, dan ontvang je de maximum bonus van 100% tot € 125. In totaal kan je dus met 250 euro spelen. Maar om dit te kunnen laten uitbetalen zal je voor € 1200 aan weddenschappen dienen in te zetten en dit met een minimum notering van 2.00. Je krijgt 30 dagen om dit te doen en je kan je weddenschappen voor kleinere bedragen spelen.

Conclusie

Met € 125 maximum bonus is de Svenbet Bonus van goede hoogte. Doordat je zowel je stortings- als bonusbedrag zesmaal dient rond te spelen kost het enige tijd voordat je bonus is vrijgespeeld, en je krijgt hier maar 30 dagen de tijd voor. Dit is wat veel op zo'n korte periode en hierdoor waarderen we de Svenbet Bonus met 4,5 ster.

Nieuws 🚨

De Nations League is terug! Wed nu op Duitsland tegen Spanje
Odds en voorbeschouwing CL: Lyon tegen Bayern