Omdat wij workaholics zijn, bespreken wij altijd elke nieuwe bookmaker waardoor nu ook deze SuperNopea Review ontstond. We gaan dan eens iets dieper in over hun wedden aanbod bij voornamelijk voetbal maar ook andere sporten. Een mooi voordeel dat we meteen zien, is dat SuperNopea ook gebruik maakt van het Pay n Play bookie systeem.

Let op: We promoten enkel bookmakers met landelijke licenties. SuperNopea heeft geen licentie in zowel Belgie als Nederland. Vanaf 1 oktober 2021 bestaat er legale websites in Nederland. Deze vind je terug op onze pagina beste bookmakers Nederland. De MGA licentie van Malta is dus niet genoeg voor de Nederlandse overheid.

Een groter logo van SuperNopea
@ SuperNopea

SuperNopea Registratie

Natuurlijk is het eerste punt dat we bespreken altijd het registratieproces. En we moeten dit even snel gaan uitleggen, want het werkt iets anders via Pay n Play bookmakers. Je meld je aan door het maken van een storting via ENKEL Trustly.

Waarom? Wel, vanaf het moment dat je stort worden al je gegevens meteen geverifieerd. Hierdoor zal je dus nooit documenten moeten inzenden om je account te laten nakijken. Geweldig toch! Dit systeem werkt omdat Trustly samenwerkt met de meeste grote banken, en deze kennis kan gebruiken om zulke dingen vlotter te laten lopen.

Enkele andere belangrijke punten bij SuperNopea?

Dit zijn een aantal andere punten die we altijd bespreken bij alle online bookmakers:

Stortingen

Zoals je nu misschien wel snapt, gaat dit enkel via Trustly. Je kan dit een beetje vergelijken met iDEAL, aangezien het hetzelfde principe is. Uitbetalen is hierdoor ook super eenvoudig en heel snel.

Klantenservice

Contact met Supernopea kan op twee verschillende manieren:

  • Live chat: Hoewel dit enkel tussen 8u en 1u beschikbaar is, zal je zelfden dit nodig hebben aangezien er geen (Europese) wedstrijden zich afspelen zo laat.
  • Email: Je kan ook altijd een mail sturen naar het email adres support@supernopea.com.

Bellen? Dit kan helaas niet, maar dat is geen grote verrassing als we het vergelijken met de meeste andere betting sites.

Bonus

Dit is momenteel niet beschikbaar, je krijgt dus enkel je eerste storting zonder bonus. Spijtig!

Promoties

Net hetzelfde verhaal hier, er ligt eerder een focus op het leveren van een goed sport product. Hierdoor werd er geen aandacht besteed aan het promotionele aspect.

Wedden aanbod

Dit is redelijk gemiddeld in vergelijking met andere bookies. Er zijn zo’n 26 tal sporten, wat natuurlijk wel genoeg is tenzij je op één of andere onbekende sport wil gaan inzetten. Bij voetbal is er meer dan genoeg beschikbaars.

Mobiele site

Een app bestaat helaas niet, maar dit is helemaal niet nodig aangezien de mobiele site echt wel goed werkt. Het zou dan ook een beetje onnozel zijn om nogmaals een extra app op je telefoon te moeten installeren.

Legale informatie

SuperNopea is onderdeel van de grote group “Bethard”. Zij beschikken dan uiteraard ook ineens over een MGA licentie. Hun kantoor is ook in Malta gevestigd.

SuperNopea Besluit?

Over het algemeen zijn we heel tevreden met deze bookmaker. Hun odds marges liggen zeer vergelijkbaar met de betere sites, en hoewel het aantal sporten iets meer kon zijn, is er meer dan genoeg om op te wedden. Ook de customer service werkt heel snel en efficient, wat ook mooi meegenomen is.

Het enige echte knelpunt is het volledig gebrek aan bonussen. Dit is natuurlijk nooit fijn om te horen, maar goed… zoek je naar een uitstekende site om snel op te wedden? Dan is SuperNopea misschien iets voor jou.