weddenbonus nieuws

Profiteer dagelijks van verhoogde odds bij SuperLenny!

Met de SuperLenny Power Odds Promotie kun jij dagelijks profiteren van een duel met verhoogde quoteringen. De verhoogde quoteringen kun je eveneens combineren met de geweldige welkomstbonus van 50% tot € 50 die enorm flexibele voorwaarden kent. In dit artikel belichten wij voor jou zowel de welkomstbonus als de Power Odds. Ook bekijken we wat je bij SuperLenny kunt verwachten.

Hoe krijg ik 50% tot € 50 welkomstbonus?

  • Klik exclusief op een van de SuperLenny buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20 of meer. Dit kan met de betaalopties iDeal of Visa/Mastercard.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 50% tot een maximum van € 50.
  • Hierna hoef je enkel je bonus 6x in te zetten op 2.00(+) odds binnen 30 dagen!

SuperLenny Welkomstbonus © SuperLenny

Hoe profiteer ik van de Power Odds?

Bovenstaande SuperLenny Bonus is exclusief beschikbaar via onze website en maakt het wedden bij SuperLenny zeker de moeite waard. Wat wedden bij SuperLenny ook de moeite waard maakt zijn de Power Odds. Via de promotiepagina van SuperLenny vind je de Power Odds promotie. Hier zie je vervolgens dat men elke dag 1 wedstrijd selecteert met verhoogde odds. Vervolgens komen de Power Odds 60 minuten voor aanvang van het duel online. Je vindt deze door de sport en het land te selecteren en erna is het kopje met Power Odds beschikbaar. De verhoogde quoteringen kunnen vaak tientallen procenten schelen ten opzichte van andere bookmakers!

SuperLenny – Populair onder Nederlanders

Bookmaker SuperLenny was oorspronkelijk met name populair in de Scandinavische landen maar begint ook meer en meer in trek te raken bij West-Europeanen. Bij Nederlanders komt dit o.a. door het aanbieden van iDeal en Visa/Mastercard als betaalopties. Een storting met Skrill, Neteller of een PaySafeCard is ook mogelijk maar helaas verkrijg je dan geen welkomstbonus. Terugstorten kan overigens wel met Skrill en Neteller naast een bankoverschrijving. Er zijn in totaal meer 25 sporten waar jij je Voetbal Bet en Sportweddenschappen op kunt plaatsen. Dit zowel pre-match als live. De quoteringen zijn verder fair en de klantenservice met onder andere een live chat uitstekend. Genoeg reden om het nu zelf te proberen inclusief de exclusieve bonus! Meld je nu aan en win.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Golovkin - Alvarez Gokken - € 40 cadeau bij € 10 inzet!
volgend artikel
Geld inzetten op KNVB Beker & Croky Cup - Tot 50% extra winst!