weddenbonus nieuws

Supercup Belgie: Racing Genk speelt tegen KV Mechelen met Super odds

Zondag is het weer tijd voor de jaarlijkse Supercup van België. De kampioen van de Pro League speelt dan traditiegetrouw tegen de Beker van België winnaar. Deze keer wordt het Racing Genk dat speelt tegen KV Mechelen. Denk je dat het een makkelijke winst voor Genk gaat worden? Circus.be heeft een geweldige promotie waar bij je met super odds van 5.0 kan wedden dat er minstens 1 doelpunt valt!

 

Genk – Mechelen odds in de Belgische Supercup

We verwachten zeker een overwinning van de Belgische kampioen tegen het kleine Mechelen. Zondagavond is er meteen een fantastische kans om de lijn van vorig seizoen opnieuw door te trekken. Het team van Genk heeft alleszins wel al wat rake klappen moeten inkasseren dankzij de transfermarkt.

 

Sterkhouders Trossard, Malinovskyi en Joseph Aidoo zijn allen vertrokken naar het buitenland. Deze 3 spelers leveren natuurlijk wel bijna 40 miljoen in de geld koffers van de Genkse club op! De grootste aankoop is niemand minder dan de zoon van legendarische Roemeense oud voetballer Gheorghe Hagi. Voor een mooi bedrag van 8 miljoen euro draagt Ianis Hagi nu een Genks truitje.

 

Met een beetje geluk krijgen we zondagavond dus meteen de nieuwe aanwinsten in actie te zien. Meteen een beker winnen voor je nieuwe club is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ook voormalig Zulte Waregem speler Theo Bongonda speelt nu voor Racing Genk. Met een prijskaartje van 7 miljoen mag je wel al eens wat doelpunten scoren. Wat denken de Bookmakers Nederland over de odds Genk – Mechelen? We kijken hieronder naar de exacte quoteringen bij Circus.

 

Supercup Belgie odds: Racing Genk - KV Mechelen
© Circus

 

Zoals verwacht is Genk dus een gigantische favoriet. KV Mechelen promoveerde juist van de Belgische Pro League B klasse naar de hoogste divisie. Het kon bijna zelfs terug in de tweede klasse spelen dit jaar dankzij het grote voetbal schandaal waarbij zij nog altijd onderzocht voor worden.

 

Mechelen werd beschuldigd om in het seizoen 2017-2018 hun laatste match enkele spelers van andere ploegen te hebben omgekocht. Hoewel het proces nog aan de gang is, en alle feiten wijzen op een schuldig Mechelen, mogen ze dankzij de regels van de Belgische bond toch nog altijd meespelen in de eerste klasse, zowel als in Europa zelfs. Het verdict van de rechtszaak komt later nog, dus wie weet wat voor sancties er in de toekomst nog kunnen komen.

 

Super odds Genk – KV Mechelen bij Circus

Dankzij de vaste promotie van Circus kan je op verhoogde quoteringen Genk – KV Mechelen rekenen. Bij je eerste storting kan je dan kiezen om op de Belgische Supercup te wedden dat er minstens 1 doelpunt valt om hogere odds dan normaal. Je kan dan een voetbal bet plaatsen via deze aanbieding met odds van 5.0! In een heel éénzijdige wedstrijd zoals deze lijkt dat dus zeker een prima bet te zijn. Wel belangrijk om te weten zijn de algemene voorwaarden die bij deze promotie komen te staan.

  • Wil je deze promotie gebruiken, dan vervangt deze de Circus Bookmaker bonus voor je eerste storting tot € 250
  • Maximum inzet is € 10, wat dus een voor € 50 totale uitbetaling kan zorgen
  • Enkel beschikbaar voor Belgen
  • Enkel eenmalig beschikbaar, na je eerste storting

Kijk je ook zoals ons uit naar deze wedstrijd? We snappen wel dat Genk hoogstwaarschijnlijk gaat winnen, maar voetbal is voetbal, en deze eerste grote match van het seizoen missen wij zeker niet! Aanmelden bij Circus voor je odds boost tot € 50 of welkomstbonus van € 250 kan via onderstaande knop.

 

Over de auteur

vorig artikel
Arsenal - Bayern: ICC vriendschappelijke bekermatch quoteringen & risicoloze weddenschap
volgend artikel
PSV - Basel quoteringen in de Champions League voorronde