weddenbonus nieuws

Super Cup Belgie – Voorspel minuut 1e goal en win € 500!

Speciaal voor het Super Cup duel tussen kampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard Luik van zaterdag 23/7 om 20.00u pakt BetFIRST uit met een aantrekkelijke actie. Wed € 5 of meer op de uitslag van dit duel en win € 500 extra als je ook de minuut van het eerste gescoorde doelpunt goed hebt! Wij geven jou alle details over deze actie voor nieuwe en bestaande klanten en de BetFIRST Welkomstbonus.
 

Wat dien ik te doen om € 500 te winnen?

  • Meld je via een van de bonus banners aan bij BetFIRST of Log In.
  • Ga naar de Promotie Pagina, Super Cup, en klik op ´ik profiteer ervan´.
  • Plaats een € 5+ enkelvoudige pre-match weddenschap op correct score van dit duel.
  • Je inzet achter de komma bepaalt de minuut waarin jij denkt de 1e goal valt.
  • € 5,27 is bijv. 27e minuut, € 5,45eu is 45e minuut + extra tijd, 0-0 niet mogelijk.
  • Weddenschap en Minuut goed? Je wint € 500 naast je reguliere winst!

 

Super Cup Belgie Wedden BetFIRST © BetFIRST

 

Nieuw bij BetFIRST? Wed nu € 110 risicovrij!

Bovenstaande actie is een zeer mooie extra voor je correct score bet op de Belgische Super Cup. Wat daarnaast ook mooi is, is dat nieuwe klanten uit Nederland en België kunnen aanmelden met de geweldige BetFIRST Bonus. Plaats een eerste weddenschap tot € 100 en ontvang bij verlies je gehele inzet terug! Dit door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Dit bedrag hoef je vervolgens slechts 1x in te zetten op een 1.20+ odd waarna je kunt uitbetalen of doorspelen. Ook je eerste mobiele weddenschap tot € 10 is risicovrij door de BetFIRST Mobiel Bonus. Een geweldige promotie die je niet mag laten liggen. Wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk en aanmelden kan direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Stort bij Circus.be en ontvang t/m zondag 21% extra!
volgend artikel
Ajax - Paok Saloniki: 888Sport Verdrievoudigt je winst!