weddenbonus nieuws

Super Actie: Gokken op Super Bowl 2018 met winstodds van 5.00!

Zondagnacht wordt de fameuze Super Bowl 2018 afgewerkt tussen de New England Patriots en de Philadelphia Eagles. Ook BetRedKings is er voor Nederlanders en Belgen bij en biedt jou als nieuwe klant de kans om met geweldige odds te wedden op dit spektakel. Kies voor winst van de Patriots of Eagles met een odd van 5.00! Bekijk nu hoe jij je kunt aanmelden bij BetRedKings, hoe jij kunt inzetten en lees onze voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik op Patriots of Eagles @ 5.00?

  • Klik op een van de BetRedKings Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Gebruik bij het maken van je storting de exclusieve bonus code ´sbowl18´
  • Wed hierna een bedrag tot € 50 op winst Patriots @ 1.45 of Eagles @ 2.60.
  • Gewonnen? Ontvang reguliere winst in echt geld + extra winst in bonus.
  • Zet bonusbedrag nog 6x in op 2.00(+) binnen 30 dagen voor uitbetaling.

 

Gokken op SuperBowl

 

 

Bonus Toelichting d.m.v. Voorbeeld !

Door bovenstaande BetRedKings Bonus wed je met verhoogde quoteringen op dit duel. We nemen als voorbeeld dat je € 50 inzet op winst van de Patriots. Bij winst ontvang je 50 x 5 = € 250. Hiervan wordt de inzet en reguliere winst (50 x 1,45 = € 72,50) in echt geld uitgekeerd en de overige winst (250 – 72,50 = € 177,50) in de vorm van bonusgeld. Het bonusgeld kun je vervolgens binnen 30 dagen 6x inzetten op evenementen naar keuze met een 2.00(+) odd om om te zetten in echt geld. Een geweldige Bookmaker Bonus en tegelijkertijd de kans om te beginnen met wedden bij een van de Beste Nederlandse Bookmakers!
 

Voorbeschouwing Super Bowl 2018

De Super Bowl 2018 (editie 52) belooft zoals gewoonlijk een groot spektakel te worden. Niet alleen op het veld maar ook naast het veld. Zoals altijd zijn er weer vele optredens gepland tijdens de pauzes. Op het veld zijn de Patriots de favoriet. Dit is inmiddels alweer het 8e optreden in de Super Bowl finale gedurende de 15 laatste jaargangen en ze wisten de laatste editie met een ongekende comeback te winnen. Onder andere deze ervaring en het feit dat de Eagles het moeten stellen zonder ster Wentz maken de Patriots favoriet. Wij raden dan ook aan om op de Patriots in te zetten, de odds zijn in hun voordeel en zeker nu je bij BetRedKings wed op een odd van 5.00 ongeacht welk team. Zet in en boek tot € 250 winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nu € 20 Risicovrij Inzetten op Tottenham - Manchester United
volgend artikel
Pak € 5 Gratis Wedtegoed bij b-Bets!