ladbrokes nieuws

Sint-Truiden – Union Saint-Gilloise wedden op vrijdag

Op vrijdagavond trappen STVV en koploper Saint-Gilloise het tegen elkaar op. Het is de eerste wedstrijd van het Belgische voetbalweekend en gelijk een mooie. Hieronder bespreken we de odds bij deze wedstrijd.

STVV blijft wisselvallig

Momenteel staat STVV op de elfde plek en willen ze natuurlijk nog maar wat graag hogerop. De resultaten zijn echter niet om over naar huis te schrijven. Van de afgelopen vijf wedstrijden werden er twee gewonnen en drie verloren. Ook afgelopen weekend bleeft STVV met lege handen staan. Tegen Seraing werd het 2009 voor de thuisploeg en wistr STVV bovendien niet eens te scoren. STVV is als nummer elf van de Pro LEague de eerste ploeg met een negatief doelsaldo. De ploeg uit Sint-Truidenis op Beerschot na, de minst scorende ploeg van de Eerste Klasse A.

Even leek het erop dat STVV een opleving kende. Er werd namelijk achtereenvolgens gewonnen van Mechelen en Antwerp. Dat kwam echter na een reeks nederlagen, waarbij Sint-Truidense ook nog eens uit de beker vloog. Het blijft schommelen qua resultaten bij STVV en het is dan ook echt niet zeker of ze deze wedstrijd tegen de koploper gaan winnen. We gaan zo eens kijken wat de odds bij de betting sites zijn, maar eerst is het tijd om naar de tegenstander te kijken

Union Saint – Gilloise verliest, maar nog altijd koploper

Je kunt niet elke wedstrijd winnen, ook niet als je koploper van de Eerste Klasse A bent. Zeker niet als je dit seizoen promovendus bent. Het gebeurde vorig jaar met Beerschot, maar dit jaar lijkt Union het net even wat langer vol te houden. De nieuwelingen in de Pro Leauge staan na bijna de helft van alle wedstrijden aan kop met vier punten voorsprong op Antwerp en Club Brugge. Dat gat was groter maar dat heeft alles te maken met het verlies vorige week tegen Leuven. Union doet het goed en heeft na de 1-0 nederlaag tegen Club Brugge elke wedstrijd minimaal een keer het net weten te vinden. 

Voor de (korte) winterstop zijn er nog vijf wedstrijden te spelen en Saint-Gilloise zou maar wat graag de eerste helft van het seizoen als kampioen willen afsluiten. Nu is het programma redelijk te doen, Na STVV komen Mechelen, Zulte-Waregem, Cercle en Gent nog aan bod. Gaat het Union Saint- Gilloise lukken om als winterkampioen te eindigen? Dan lijkt een overwinning tegen STVV wel noodzakelijk. We gaan kijken bij de Belgische bookmakers wie er de beste odds heeft en wat de verwachtingen zijn voor deze vrijdagavond match.

Wedden op STVV - Union Saint Gilloise
© Ladbrokes

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Wedden op deze wedstrijd doe je niet met de eerste de beste odds. Bij Ladbrokes zien we dat de odds het hoogste zijn voor deze wedstrijd. Het is hier Union dat favoriet is met 1.89. Voor een overwinning van STVV krijg je bij Ladbrokes 3.90 keer je inzet. Tenslotte staat een gelijkspel nog op 3.75. AL onze ervaringen bij deze bookmaker zie je terug in de Ladbrokes review. Wel zo handig als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker. Hieronder kun je je met een druk op de knop direct aanmelden.


Wedden bij Ladbrokes kan hier![/cta

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
#Ad - Koploper Chelsea speelt uit tegen nummer 4 West Ham: odds en voorbeschouwing
volgend artikel
PSV - FC Utrecht wedden in de Eredivisie