weddenbonus nieuws

Wedden op STVV – Gent Pro League 25-07 odds & voorbeschouwing

Twee ploegen die betere resultaten willen behalen dan vorig seizoen.nemen het gelijk op speeldag 1 tegen elkaar op. Weet een van de ploegen direct al het verschil te maken en de toon te zetten?

Sint Truidense met een nieuwe coach

Door een Houdini act wists STVV aan degradatie te ontkomen en uiteindelijk zelfs op de 15e plek te eindigen, werd het seizoen nog redelijk afgesloten met een vijftiende plek. Dit jaar zal het niet veel makkelijker worden voor de Kanaries. De voorbereiding onder de nieuwe coach zag er echter veelbelovend uit. Zonder een volledige kern wist Bernd Hollerbach toch ene prima reeks neer te zetten. Zo won STVV drie keer op rij. Lierse SK, RWDM en Westerlo werden alle drie aan de kant gezet, Nu gaat het om de punten, om uit de gevarenzone te blijven en zo vriend en vijand te verbazen zal STVV direct punten moeten pakken. Gent lijkt echter een maatje te groot. Toch wist vorig jaar aan het begin van de competitie STVV wel te winnen van Gent in Stayen. Dat zal de (Sint- Truidense) burger zeker moed geven voor deze wedstrijd. 

Ook is er met Aboubakary Koita alvast de nodige versterking gehaald maar moet er ook rekening gehouden worden het vertrek van Santiago Colombatto en Samuel Asamoa.STVV lijkt nog uitgespeeld te zijn op de transfermarkt. Zo is er aardig wat interesse voor Yuma Suzuki uit de Serie A. Vaak weet STVV nog vlak voor de markt sluit wat spelers binnen te halen. Voorlopig moeten ze het echter doen met wat ze hebben. Voor we naar de odds van de betting sites gaan kijken, is het tijd om de tegenstander Gent  te analyseren.

Een hele nieuwe selectie bij Gent?

De Buffalo’s hebben zeker niet stilgezeten op de transfermarkt. Er is voor ruim 10 miljoen euro aangekocht en ook verkocht. Je kan dus wel spreken van een wisseling van de wacht bij de ploeg die vorig seizoen zevende werd, maar wel de Conference League Play-ffs wist te winnen. Met een nieuwe ploeg gaat Gent zo Europa in en wordt de Play-offs 1 als minimaal doel gesteld. Gent kende geen geweldige voorbereiding. Zo werd er maar heel nipt gewonnen van Dikkelvenne (amateurs), werden ze met 3-0 van de mat geveegd door FC Utrecht en kwam het tegen Sparta niet verder dan 3-3. Als er iets positiefs te halen is dat Gent het net van tijd tot tijd goed het net wist te vinden. Toch werd er, behalve tegen Dikkelvenne, niet gewonnen. 

Gent wist zich te versterken met Andrew Hjulsager, Joseph okumu en Gianni Bruno. Ook Vakoun Issouf Bayo werd nog eens voor ruim anderhalf miljoen opgepikt. Daar staat wel het vertrek van Niklas Dorsch en Tim Kleindienst tegenover. Deze twee spelers spekten de clubkas met 10,5 miljoen. Daarvan konden dus weer wat andere spelers gekocht worden. Het lijkt er overigens op dat we de komende weken nog transfernieuws zullen horen. 

Gaat Gent als favoriet, na de matige voorbereiding, de wedstrijd tegen STVV in? Je ziet het hieronder als we de odds erbij pakken van de Belgische bookmakers.

stvv gent wedden pro league 25-07-2021

© Bingoal

Wie is er favoriet en wat zijn de odds?

Bingoal is de bookmaker van dienst. Waarschijnlijk ben je onze Bingoal review al een tegengekomen. Deze staat vol met handige informatie over het online wedkantoor. Bij de wedstrijd tussen STVV en Gent hebben ze in ieder geval de hoogste odds. Gent is is hier favoriet met 1.74. STVV komt niet in de buurt en staat op 4.60. Een gelijkspel geeft je 3.60. Prima odds bij een heerlijke voetbalmiddag. Je profiteert gelijk door op de onderstaande knop te klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij Oostende- Charleroi op zaterdag
volgend artikel
De eerste competitiewedstrijd van landskampioen Brugge tegen Eupen