weddenbonus nieuws

STVV – Genk: € 30 Free Promo

De Belgische competitie gaat er weer aan beginnen en een van de wedstrijden die op het programma staat is Sint-Truiden tegen Racing Genk. Een regelrechte Limburgse derby! Elke ploeg heeft het lastig op het kunstgras van Sint-Truiden, maar misschien beleefd de competitieleider een makkelijke wedstrijd. Als je een gokje wilt wagen, dan kan je dit doen bij Belgische bookmaker Circus. Zij hebben een free bet promotie tot 30 euro als je op de wedstrijd STVV – Genk gokt. Bovendien hebben ze voor nieuwe klanten 10 euro gratis als welkomstcadeau en 250 euro aan Free bets als je overgaat tot een storting.

 

Registreer je via ons en pak € 10 Gratis bij Circus

Wie wil er nu niet gratis wedden? Bij Circus kan je dit doen en wel op volgende manier:

  • Actie is geldig voor Belgen en Nederlanders.
  • Klik hier op de link Circus en registreer je account.
  • Bevestig je account en je ontvangt € 5 euro gratis.
  • Vul ook je telefoonnummer in en je ontvangt een volgende € 5 gratis.
  • Plaats de € 10, dertig keer in op minimum odds van 1.60.
  • Daarna heb je de € 10 rond gespeeld.

Deze gratis sportweddenschappen bonus is niet gemakkelijk om vrij te spelen, maar het gaat hier om een gratis cadeau. Dus je kan altijd proberen om dit te doen. Daarnaast kan je wel genieten van de welkomst Circus Bonus die beschikbaar is voor iedereen.

Free bets tot € 250 bij de Circus bonus

Eenmaal je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot een storting. Dit kan via iDeal, Bancontact, Visa of Mastercard en je zal je eerste storting tot 100% als bonus ontvangen. Stel dat je 150 euro stort, dan wacht er 150 euro aan Circus bonus op je. Maar je krijgt die in delen: elke keer dat je een veelvoud van 10 euro inzet, ontvang je een Free Bet van 10 euro en dit tot je de bonus van 150 euro hebt bereikt. Let erop dat je de weddenschappen op noteringen plaatst van 1.50 want anders krijg je geen Freebet. Deze free bets dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten en de nettowinst is dan voor jou.

 

STVV Genk odds
© Circus

 

Tot € 30 Free Bets op STVV – Racing Genk

Bij Circus zijn er heel veel promoties en dit maakt de inschrijving bij hun zoveel leuker. Daarom staan ze ook zo hoog in onze bookmakers Nederland! Wed voor minstens 5 euro op de wedstrijd STVV – Genk en bevestig je deelname aan deze promotie. Dit kan op je wedticket aangeduid worden. De minimum notering dient 1.60 te zijn, dit kan cash, enkel, prematch of live zijn. Simpeler kan niet om een extra 30 euro free bet te verdienen.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Barcelona - Levante: € 120 exclusief voor jou!
volgend artikel
Ajax - Heerenveen: € 50 gratis