weddenbonus nieuws

De strijd tussen de twee koplopers van de Pro League

Op de zesde speeldag van de Jupiler Pro League neemt Charleroi het thuis op tegen Beerschot. Een wedstrijd tussen de nummer één en twee. Wie gaat er winnen?

 

Charleroi met een droomstart!

Charleroi is in de Jupiler Pro League het enige team dat nog ongeslagen is. Met 15 op 15 zijn alle wedstrijden gewonnen. Karim Belhocine heeft zijn ploeg duidelijk in een goede flow weten te krijgen. Vorige week werd Zulte Waregem met 2-0 verslagen door twee goals van Shamar Nicholson. Het valt op hoe weinig de verdediging van de Zebra’s krijgt te verduren. In vijf wedstrijden is er slechts een tegengoal gevallen. Met zo’n goede reeks zullen de betting sites in Nederland vast uitgaan van een nieuwe overwinning. Toch is Beerschot niet een team dat je zomaar kunt onderschatten. Ze staan niet voor niets op de tweede plek. Laten we Beerschot eens onder de loep nemen voor we over de odds en de Wallacebet bonus gaan.

 

Beerschot verrast door Standard

Als nieuwkomer in de Jupiler Pro League doet Beerschot het bijzonder goed. Wie had kunnen verwachten dat Beerschot vanaf het begin gelijk al terug te vinden was in de top van competitie. Afgelopen maandag werd Racing Genk verslagen met 5-2 en het lijkt er dus op dat Beerschot geen enkele moeite heeft om mee te doen met de besten. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn bij de promovendus uit Antwerpen. Standard wist twee weken geleden Beerschot te verslaan met 0-3. In eigen huis kwam er dus even een tijdelijk einde aan de overwinningen van Beerschot. Hoewel velen verwachtten dat deze nederlaag hard aan zou komen bij de ploeg van Stijn Vreven, ging Beerschot afgelopen week dus verder met waar het gebleven was, winnen. Wat zijn de kansen van Beerschot bij de online bookmakers?

 

 Charleroi tegen Beerschot met hoge odds

© Wallacebet

 

 

De odds bij Charleroi tegen Beerschot

Hoewel beide ploegen een goede start kennen en de resultaten bijna gelijk zijn, is er bij de bookmakers toch een voorkeur voor Charleroi om thuis deze wedstrijd te winnen. Wedden op een thuisoverwinning van Charleroi staat bij Wallacebet op 1.64. Het zou toch wel een flinke stunt zijn als Beerschot ook hier weet te winnen. Je krijgt 5.20 als je toch verwacht dat Beerschot met de overwinning naar huis gaat. Een gelijkspel zit precies tussen deze odds in. De kans is natuurlijk aanwezig dat het gelijk wordt tussen de twee koplopers, hier krijg je dan 3.72 voor.

 

Wedden op deze wedstrijd met de Wallacebet bonus

Om in te zetten op deze match en gelijk een goede bonus mee te pakken bij jouw eerste storting, raden we je aan om de bonus van Wallacebet even te checken. Je krijgt hier bij je eerste deposit een verdubbeling van je storting tot € 120 extra. Als je bijvoorbeeld € 100 stort speel je al gelijk met €200. Wij hebben kunnen regelen dat je bonus vrij beschikbaar als je je bonus+storting zes keer rond te spelen. Gebruik hier wel de bonuscode SBOOKX6W voor. Om direct deze mooie bonus te pakken, klik je op de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Aangeslagen PSG ontvangt Metz in de Ligue 1
volgend artikel
Cercle Brugge sluit het weekend af tegen Sint – Truiden