Stanleybet is enkel beschikbaar voor Belgische wedders. We raden Nederlanders aan om te kiezen voor de Interwetten Bonus als alternatief. Interwetten heeft naast een mooie 100% tot € 100 bonus ook een top aanbod! Kijk ook naar de beste Bookmakers Nederland!
De Stanleybet Bonus was beschikbaar tot 13-12-2019. Kijk op de Stanleybet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Stanleybet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Stanleybet biedt Belgen een zeer interessante welkomstbonus van 200% tot maximaal € 100. De bonus is alsvolgt verdeeld:
  • Ontvang binnen uiterlijk 24 uur 30% van je totaal bonusbedrag (max. € 30).
  • Ontvang elke week hierna een Free Bet t.w.v. € 10 (max. 7 weken = € 70).
Je 30% van de 100% bonus in Fase 1 speel je reeds vrij door je bonus 3x (min. 3 bets) in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 10 dagen. In elke week hierna waarin je voor € 20 of meer wedt op 1.40(+) odds krijg je op maandag een € 10 Free Bet toegekend. Deze kun je inzetten op 1.40(+) odds en alle winst hieruit is volledig voor jou zonder verdere voorwaarden!
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill Bancontact

Rondspeel voorwaarden

3 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.75

Voorwaarden voor uitbetaling

Nadat je je hebt aangemeld bij StanleyBet kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan vanaf € 10 met Bancontact, Visa of Mastercard. Stortingen met Skrill komen niet in aanmerking voor de bonus. Na je storting staat er een 200% tot € 100 bonus voor je klaar. Een storting van € 50 betekent dus dat je het maximale bonusbedrag van € 100 ontvangt.

In Fase 1 krijg je direct 30% van het totale bonusbedrag uitgekeerd. Dit bedrag zet je om in echt geld door je bonus 3x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 10 dagen.

Het overige bonusbedrag wordt uitgekeerd via wekelijkse Free Bets in Fase 2. Per week kun je maximaal € 10 aan Free Bets krijgen door voor € 20 te wedden op 1.40(+) odds. Als je van de maximale € 100 bonus geniet betekent dus dat je na 7 weken je totale bonus hebt ontvangen. Free Bets kun je benutten op 1.40(+) odds en de winst is voor jou.
meer minder

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

13-12-2019

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 50, dit betekent dat er € 100 aan bonus voor je klaarstaat. Allereerst ontvang je 30% bonus waardoor je € 80 aan wedtegoed hebt. Je dient nu voor € 90 (3x bonus) te wedden binnen 10 dagen op 1.40(+) odds om dit eerste bonusdeel vrij te spelen. Erna kun je in 7 opvolgende weken voor € 20 wedden per week en telkens een € 10 Free Bet ontvangen. Als je een week mist, is dit niet erg. De € 10 van die week zijn verloren gegaan maar de andere Free Bets kun je wel nog gewoon krijgen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog Bonuspercentage
  • Hoog Bonusbedrag
  • Slechts 3x rondspelen Bonus
  • Lage rondspeel odd van 1.40
  • Duurt enige tijd tot volledige bonus is verkregen

Conclusie

De Stanleybet Bonus blinkt allereerst uit in de hoogte van het bonuspercentage en het bonusbedrag. Het feit dat 30% van je bonus reguliere bonus is en de andere 70% Free Bets bonus is helaas enigszins gecompliceerd. Gelukkig zijn de voorwaarden wel heel gunstig (reguliere bonus 3x inzetten) en een € 10 Free Bet verkrijg je reeds na € 20 aan weddenschappen. De Stanleybet Bonus verdient van ons dan ook 3,5 sterren. meer minder

Licenties

Agenzia delle Dogane e dei Monopoli

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de Stanleybet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
2
Stort € 10(+) en 200% bonus tot maximaal € 100 staat voor je klaar.
3
Zet in Fase 1 30% van je bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odds en wed in de volgende weken voor € 20(+) per week om telkens een Free Bet t.w.v. € 10 te ontvangen.

Stanleybet Review & Ervaringen

Bookmaker Stanleybet heeft een jarenlange ervaring en bestaat al sinds 1958. Oorspronkelijk opgericht in Ierland, en zoveel jaren later is Stanleybet een multinational die actief is op verschillende markten. Belgen kunnen zich inschrijven bij deze betrouwbare bookmaker. Hieronder kan je onze volledige Stanleybet review terugvinden.

Stanleybet Account maken en Geld Storten

Klik op deze pagina op een van de Stanleybet buttons en maak een account aan. Zodra je een Stanleybet account hebt, kan je overgaan tot een storting. Storten kan je doen van Bancontact, Visa, MasterCard, Skrill of een bankoverschrijving en is redelijk snel. Zodra je de storting hebt gedaan, kan je genieten van de bonus.

Stanleybet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven kan je de Stanleybet bonus terugvinden en al de details om deze welkomstbonus vrij te spelen. Naast dit welkomstgeschenk, biedt Stanleybet af en toe een promotie aan. Momenteel is er een vaste promotie in de vorm van bonus multiple. Je krijgt dankzij deze promotie 25% meer winst op je combo weddenschappen als alle evenementen minstens een 1.20 notering hebben. Ook dien je op minstens 4 wedstrijden te wedden.

Stanleybet welkomstbonus
© Stanleybet

 

Stanleybet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Stanleybet kan je op ongeveer een 16-tal verschillende sporten wedden. Het aanbod is niet zo ruim, maar alle belangrijkste sporten zijn aanwezig. Op een voetbalwedstrijd zijn er gemiddeld een 170 subweddenschappen mogelijk. Dit is beter dan bij de gemiddelde bookmaker. Jammer genoeg is het niet mogelijk om te wedden op e-sports, politiek of entertainment. Er is nog geen Stanleybet app aanwezig voor de Nederlandstalige markt, maar de mobiele website is wel handig te gebruiken.

 

Stanleybet Quoteringen en Limieten

Stanleybet heeft minder goede quoteringen op sport en scoort een 6,5% op quoteringen voetbal. Op quoteringen algemeen scoren ze ook een 6,5 %, wat ook aan de hoge kant is. Stanleybet legt geen limieten op, wat wel uitstekend is voor de winnende spelers.

Stanleybet Uitbetaling en Contact

Als je je winst wilt laten uitbetalen, kan je dat op dezelfde manier doen als waarmee je gestort hebt. Dus als je via Visa hebt gestort, dan kan je het ook weer via deze methode laten uitbetalen. De meeste uitbetalingen staan binnen de 2 – 3 werkdagen weer op je rekening.
De Stanleybet klantendienst kan je bereiken via verschillende manieren. Je kan ze contacteren via telefoon op het nummer 078 481 488 tussen 08.00 en 00.00 of via email helpdesk@stanleybet.be.

Stanleybet Conclusie

Jarenlange ervaringen maakten van Stanleybet een goede bookmaker. Ook het hebben van een licentie is een blijk van vertrouwen. De website is in het Nederlands en zowel Belgen kunnen zich inschrijven op de site. De stortingsbonus is van een goede hoogte met 200% tot € 100 en ook het aantal sub weddenschappen is ruimschoots voldoende. Jammer genoeg is er nog geen app aanwezig, maar de mobiele site is sterk genoeg om dit gemis op te vangen.