Stanleybet Bonus

Stanleybet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
3 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.75
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.5

Stanleybet Bonus details

Stanleybet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Stanleybet biedt een zeer interessante welkomstbonus van 200% tot maximaal € 100. De bonus is alsvolgt verdeeldOntvang binnen uiterlijk 24 uur 30% van je totaal bonusbedrag (max. € 30). Ontvang elke week hierna een Free Bet t.w.v. € 10 (max. 7 weken = € 70).

Je 30% van de 100% bonus in Fase 1 speel je reeds vrij door je bonus 3x (min. 3 bets) in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 10 dagen.
In elke week hierna waarin je voor € 20 of meer wedt op 1.40(+) odds krijg je op maandag een € 10 Free Bet toegekend. Deze kun je inzetten op 1.40(+) odds en alle winst hieruit is volledig voor jou zonder verdere voorwaarden!

Voordelen & nadelen

  • Hoog Bonuspercentage
  • Hoog Bonusbedrag
  • Slechts 3x rondspelen Bonus
  • Lage rondspeel odd van 1.40
  • Duurt enige tijd tot volledige bonus is verkregen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

13-12-2019

Geldig in de volgende landen

België

Voorwaarden voor uitbetaling

Nadat je je hebt aangemeld bij StanleyBet kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan vanaf € 10 met Bancontact, Visa of Mastercard. Stortingen met Skrill komen niet in aanmerking voor de bonus. Na je storting staat er een 200% tot € 100 bonus voor je klaar. Een storting van € 50 betekent dus dat je het maximale bonusbedrag van € 100 ontvangt.

In Fase 1 krijg je direct 30% van het totale bonusbedrag uitgekeerd. Dit bedrag zet je om in echt geld door je bonus 3x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 10 dagen.

Het overige bonusbedrag wordt uitgekeerd via wekelijkse Free Bets in Fase 2. Per week kun je maximaal € 10 aan Free Bets krijgen door voor € 20 te wedden op 1.40(+) odds. Als je van de maximale € 100 bonus geniet betekent dus dat je na 7 weken je totale bonus hebt ontvangen. Free Bets kun je benutten op 1.40(+) odds en de winst is voor jou.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 50, dit betekent dat er € 100 aan bonus voor je klaarstaat. Allereerst ontvang je 30% bonus waardoor je € 80 aan wedtegoed hebt. Je dient nu voor € 90 (3x bonus) te wedden binnen 10 dagen op 1.40(+) odds om dit eerste bonusdeel vrij te spelen. Erna kun je in 7 opvolgende weken voor € 20 wedden per week en telkens een € 10 Free Bet ontvangen. Als je een week mist, is dit niet erg. De € 10 van die week zijn verloren gegaan maar de andere Free Bets kun je wel nog gewoon krijgen.

Conclusie

De Stanleybet Bonus blinkt allereerst uit in de hoogte van het bonuspercentage en het bonusbedrag. Het feit dat 30% van je bonus reguliere bonus is en de andere 70% Free Bets bonus is helaas enigszins gecompliceerd. Gelukkig zijn de voorwaarden wel heel gunstig (reguliere bonus 3x inzetten) en een € 10 Free Bet verkrijg je reeds na € 20 aan weddenschappen. De Stanleybet Bonus verdient van ons dan ook 3,5 sterren.

Nieuws 🚨

Wedden op Club Brugge Cercle verdubbel je storting
Wedden op Club Brugge Lokeren: verdubbel je storting