Stanleybet – Leuke bookie, maar zonder online weddenschappen

Stanleybet is een bookmaker waarvan de roots op de Britse eilanden liggen. Al sinds 1958 biedt de bookmaker weddenschappen aan op tal van sport gebieden. De bookmaker heeft verschillende dependances in het buitenland met een totaal van zo’n 3000 werknemers verspreid over deze dependances. Ook voor België/ Nederland is Stanleybet een bookmaker om rekening mee te houden.

 

Stanleybet logo

Bij het zoeken naar de site voor Nederlandse bezoekers wordt doorverwezen naar de Belgische variant op Stanleybet. Deze site is met name gericht op de retailers die Stanleybet in hun assortiment kunnen opnemen. Voor een potentiële klant is er verder weinig nieuws te vinden. Er worden quoteringen geüpload.

 

Hierbij staat per dag aangegeven op welke wedstrijden, in verschillende sporten, kan worden ingezet. De mogelijkheid om online weddenschappen af te sluiten wordt op Stanleybet nog niet aangeboden. Er is dan logischerwijs ook geen welkomst bonus die kan worden aangeboden.

Voor diegene die opzoek is naar een aantrekkelijke Bookmaker Bonus is de op weddenbonus.com geplaatste bonus pagina een handige tool. De meest aantrekkelijke bonussen op dit moment zijn de bonus van Bet365 die kan oplopen tot € 100. Daarnaast zijn de Betfair bonus en de William Hill bonus aantrekkelijk te noemen. Ook de mobiele bonus die Bet365 aanbiedt is er één om te proberen.