ladbrokes nieuws

Wedden op Standard tegen Antwerp

Op zondagavond staat de heerlijke match tussen Standard en Antwerp op het programma. Een wedstrijd die je niet mag missen! Helemaal niet met de odds die je nu hieronder vindt.

Standard heeft het vizier op de koppositie

Standard heeft twee punten achterstand op koploper Kortrijk en staat op de tweede plek. De ploeg uit Luik speelde een keer gelijk en won een match. Vijf ploegen deden hetzelfde en daarom staat alleen Kortrijk op kop met zes op zes. Des te meer reden voor Standard om zondagavond Antwerp opzij te zetten. Winnen lukte vorige week al tegen Zulte nadat Standard de eerste match van het seizoen gelijk speelde tegen Genk.

Standard zal dit jaar met name spelers uit de eigen kweek bij de ploeg gaan halen. De enige aankoop tot nu toe is de Noor Aron Dönnum van Valerenga. De nieuw aankoop toonde direct zijn waarde en gaf een assist in zijn eerste optreden. Toch is er wel wat geld binnengekomen bij Standard dat Zinho Vanheusden verkocht aan Inter. Een andere transfer die in de spotlight staat is die van Michel-Ange Balikwisha aan Antwerp voor zes miljoen. Balikwisha zal nu bestreden moeten worden aangezien hij voor het gevaar gaat zorgen bij Antwerp. Is Standard in staat van Antwerp te winnen? De odds van de Belgische bookmakers zie je nadat we Antwerp hebben besproken.

Antwerp staat stijf onderaan

De resultaten onder nieuwe coach Brian Priske vallen op z’n zachtst gezegd flink tegen.Tegen Mechelen werd een 0-2 voorsprong weggegeven en tegen Kortrijk kwam Antwerp niet tot scoren in eigen huis. Daarmee kan je wel spreken van een dramatische start. Er werd bovendien voor ruim 10 miljoen euro uitgegeven maar de aankopen lijken het verschil ook nog niet te maken. Nu is het seizoen natuurlijk jong en kan er nog een hoop gebeuren.Toch zullen de resultaten niet al te lang moeten uitblijven, het doel is natuurlijk play-offs 1 en hoe langer de matige start duurt, hoe lastiger dat gaat worden. De wedstrijd tegen Standard zou een goed moment zijn om de draad op te pikken. Geven de sport bonus bookmakers Antwerp enige kans? Je ziet het hieronder.

Standard tegen Antwerp odds Ladbrokes
Standard Luik favoriet tegen Antwerp

©Ladbrokes

WIe is favoriet bij deze wedstrijd?

Na twee speelronden lijken de verschillen enorm tussen beide ploegen. Dit zie je ook terug in de odds, waarbij je 2.25 krijgt voor Standard Luik. Antwerp moet het logischerwijs doen met een rol als underdog. Dat is goed nieuws voor de Antwerp fan want dat betekent dat je maar liefst drie keer je inzet krijgt voor wedden op The Great Old. Wedden op een gelijkspel geeft je 3.65. Deze odds kom je tegen bij Ladbrokes waar je natuurlijk ook onze uitgebreide Ladbrokes review van kunt lezen. Zet nu gelijk in met deze prachtige odds bij deze kraker van een wedstrijd via de knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De derby van Brugge: Club Brugge - Cercle Brugge
volgend artikel
Wint Ajax of PSV de Johan Cruijff schaal?