weddenbonus nieuws

Waar kun je het beste wedden op Standard tegen Gent?

Speelronde 32 geeft tal van mooie wedstrijden. Op zaterdag is er Standard Luik tegen Gent en laten we daar nu eens geweldige odds bij gevonden hebben.

 

De battle om de play-offs 2

Als je de namen Gent en Standard Luik hoort verwacht je stiekem toch wel dat dit een wedstrijd gaat zijn om de play-offs 1 te behalen. Dit seizoen lijkt dat niet op te gaan en hopen de teams nog de play-offs 2 te behalen. Dat lijkt echter nog een zware klus. Zeker voor Standard Luik dat op dit moment twaalfde staat en in ieder geval nog twee punten inhalen om aan te haken bij nummer acht Zulte. Gent heeft net als Zulte Waregem 43 punten maar staat op de negende plek. Op dit moment valt Gent dus net buiten de boot.

 

Het lijkt erop dat de winnaar van deze wedstrijd met een been in de play-offs twee kan komen te staan maar het is nog niet zeker. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen, sommige teams, zoals Beerschot op plek 7 heeft er nog vier te gaan. We verwachten dat er nog wat schommelingen gaan plaatsvinden. Daarom staat er juist deze wedstrijd zoveel op het spel en is het mooie om bij de bet sites België in te zetten op Standard luik tegen Gent.

 

Hoe staan beide teams ervoor?

Gent staat dus achtste met evenveel punten als Zulte Waregem. Zij kunnen de play-offs 2 zeker al ruiken. Voor de match met Standard zijn er geen blessures bekend en dus wordt er verwacht dat na bijna twee weken rust de mannen van Hein Vanhaezebrouck erop zullen klappen. Gent verloor dure punten door tegen Anderlecht gelijk te spelen en verloor een week daarvoor ook al kansloos tegen Club Brugge. Ze spelen niet meer om de beker en daarom is de play-offs 2 het enige wat dit seizoen nog een beetje kan redden.

 

Standard Luik staat wel in de finale van de beker maar in de competitie lijkt er van alles mis te zijn. Gelijkspel tegen Genk, verliezen van Moeskroen, Anderlecht, en Zulte Waregem. De enige twee overwinningen de laatste zes wedstrijden waren in de beker. Als Standard niet zoveel punten had verspeeld de laatste wedstrijden hadden ze veilig gestaan om de play-offs te behalen maar nu moeten ze nog drie wedstrijden alles op alles geven. Net als Gent zijn er geen geblesseerden. Alleen Konstantinos Laifis is geschorst. Laten we snel bij de sport bonus bookies kijken naar de odds bij Standard – Gent.

 

betfirst odds bij standard luik - gent 04-04-2021
© BetFIRST

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De stand op de ranglijst en de slechte reeks van Standard hebben geen invloed bij de bookies. We zien bij Betfirst niet alleen de hoogste odds bij deze wedstrijd, ook is Standard er favoriet met 2.60 voor winst. Wedden op Gent staat op 3.15. Dat is precies evenveel als een gelijkspel. De bookmakers lijken dus zeker wel rekening te houden met winst van Standard, Als jij eerder denkt dat Gent deze wedstrijd gaat winnen is dit jouw kans om 3.15 keer je inzet te pakken. Hoe je dat doet? Volg de link hieronder en zet direct in bij Betfirst!

 

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Kortrijk - Club Brugge
volgend artikel
Geweldige odds bij Antwerp tegen Anderlecht 05-04-2021