weddenbonus nieuws

Ontvang €10 voor de start van Jupiler Pro League

Vrijdag opent de Belgische competitie met een duel op het scherp van de snede tussen Standard Luik en AA Gent. De eerste ronde van 30 speeldagen opent met 2 ploegen die Europees voetbal ambiëren. Wie zal er het beste starten aan de Eerste Klasse A? Unibet heeft speciaal voor zijn reeds geregistreerde Belgische wedders een promotie van 50% storten, €10 gratis. Voor nieuwe spelers hebben ze zelf een bonus van 200% tot €80 ter beschikking. We zullen hieronder beide promoties bespreken en een voorbeschouwing op geven op Standard Gent.
 

Nieuwe Unibet speler: 200% tot €80

  • Klik hier op Unibet button of foto en schrijf je in.
  • Storten kan je doen door o.a. Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Voor de maximum bonus, dien je €40 te storten.
  • Vrijspelen kan door driemaal je bonus in te zetten.
  • Weddenschappen dienen min een odd te hebben van 1.40.
  • Je krijgt 30dagen om hierin te slagen.

 

Wedden start competitie
© Unibet

 

Reeds Speler bij Unibet: 50% tot €10

Als je al een account hebt bij Unibet, dan kom je niet meer in aanmerking voor bovenstaande Unibet bonus. Wel kom je in aanmerking voor de wedden op Jupiler Pro League promotie van 50% tot €10. Log hiervoor in op je account en ga naar ‘mijn bonusaanbiedingen’. Hier vul je dan de code JPL-UB1 in. Door deze code te gebruiken, ontvang je bij een storting van €10 een bonus van 5 euro. Bij een storting van €20, ontvang je een €10 bonus. Deze bonus is niet combineerbaar met de welkomstbonus van Unibet.

 

Voorbeschouwing Standard Gent Quoteringen

Standard speelde afgelopen weekend om de Supercup tegen Brugge, en verloor die wedstrijd met 2-1. Ook in de oefenwedstrijden was het niet echt een succes voor de ploeg uit Luik, met enkel 1 winstpartij tegen Tubize. Nu ook nog Edmilson de ploeg heeft verlaten, zal er een nieuwe sterkhouder de ploeg op sleeptouw dienen te nemen. De kans dat de pas uit vakantie terugkerende Carcela in de ploeg wordt gedropt is klein. Kan Preud’homme starten met een zege? Gent van zijn kant, wil in de top vier eindigen en haalde daarom ook Vadis Odjidja binnen. Als de doelman Kalinic ook blijft, is dit een realistisch doelstelling.

Een verplaatsing naar Standard is altijd moeilijk en daarom geven de Betting sites een notering van 3.35 aan Gent. Standard krijgt voor deze thuis wedstrijd een odd van 2.22. Door het ontbreken van Carcela en Edmilson, is dit een uitgelezen moment om te wedden op de Gentse ploeg. Schrijf je in en waag je kans!

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
EL: Verzeker jezelf van € 100 Bonus en Combi Booster!
volgend artikel
Sturm Graz Ajax Gokken - Voorbeschouwing & Promoties!