weddenbonus nieuws

De Pro League trapt af met Standard – Genk

Door het EK lijkt het alsof er bijna geen zomerstop geweest is.Het seizoen begint met een heerlijke match tussen Standard en Genk, hier zie je de voorbeschouwing en odds.

Standard hoopt op een beter seizoen

De zesde plek vorig jaar was niet al te best maar uiteindelijk werden toch de play-offs behaald. Mocht het seizoen al niet geweldig zijn, de play-offs verliepen ronduit dramatisch voor Standard.  Vol goede moed werd de race richting de Conference League play-off ingezet maar Standard werd laatste. Van de zes wedstrijden werd er vijf keer verloren De oefencampagne verliep beter. Na een nederlaag tegen Rochefort verloor de club geen enkele keer. Wel werd er slechts een keer gewonnen en werd het vier keer gelijk. Dat lata toch wel zien dat het ook dit jaar een lastig jaar worden. Standard staat zogezegd voor een overgangsjaar. 

De beste verdediger van de ploeg, Vanheusden vertrok al en Siquet is al met een been bij Lille binnen. Nieuwe aankopen zijn er nog niet. Toch is coach Mbaye Leye hoopvol en strijdbaar. Het doel is Europees voetbal halen en de fans vermaken. Binnen de lijnen mist Standard een leidersfiguur. Het goede nieuws is dan weer wel dat er een groep jeugdige spelers staat te trappelen om hun debuut te mogen maken. Standard zit in financieel zwaar weer maar zal er alles aan doen om er dit seizoen het beste van te maken. Dat klinkt niet bijzonder hoopvol maar het is de realiteit van de dag. Mbaye heeft er in elk geval zin. De eerst wedstrijd is gelijk tegen de bekerwinnaar. Verwachten de betting sites dat Standaard gelijk punten kan pakken?

Genk zet hoog in

De Supercup was de start van het seizoen voor Genk. Dat liep minder dan verwacht. Genk verloor en wist zo de titel niet te prolongeren. Het viel met name op dat de verdediging van Genk nog niet op elkaar is ingespeeld De fouten leverden goals op en zorgde er zo uiteindelijk voor dat de match verloren ging. Genk blijft bovendien afhankelijk van Onuachu, terwijl er nog een kans is dat de behendige Nigeriaan alsnog vertrekt.

Genk dient zich bovendien ook nog te plaatsen voor de Champions League en dus staat er vanaf het begin al een hoop druk op de Nederlandse coach John van den Brom. De Nederlander is echter hoog in en verwacht een mooi Europees seizoen en Genk dat mee kan doen om de titel. “Natuurlijk is Brugge favoriet maar ze zullen toch zeker niet onverslaanbaar zijn”, aldus Van den Brom. Voor Genk is het in ieder geval zaak om de verloren supercup zo snel mogelijk te vergeten en alle pijlen op het nieuwe seizoen te richten. We gaan maar eens naar de odds van de sport bonus bookmakers kijken.

Standard - Genk Pro League 2021
© Betway

De allereerste odds van het seizoen

Een heerlijke wedstrijd op vrijdag om het seizoen mee af te trappen, daar horen natuurlijk ook schitterende odds bij. Het is Betway die met de hoogste odds komt. Hier zien we dat Standard Liege als thuisclub op 2.90 staat. Genk is favoriet met 2.47. Een gelijkspel levert met 3.40 het meeste op. De bookies lijken dus voor Genk te kiezen, heel overtuigend is het verschil niet. De odds liggen dicht bij elkaar. Zal het Genk lukken om het seizoen te beginnen met winst of weet Standard vriend en vijand te verrassen.? Hieronder zie je de link naar deze odds, vergeet ook niet onze Betway review te lezen. De Pro League gaat weer beginnen!

Meld je gratis aan bij Betway

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Belgische Supercup tussen Club Brugge en Genk 17-07-2021
volgend artikel
De beste odds bij Oostende- Charleroi op zaterdag