weddenbonus nieuws

Wed op Standard tegen Antwerp in de Play-Offs met tot € 150

Na het reguliere seizoen is het tijd voor de Play-Offs van de Jupiler Pro League in België. Met Standard tegen Antwerp wacht de wedstrijd tussen nummer 3 en 6 van de stand op ons. Door de halvering van de punten van het reguliere seizoen is nog veel mogelijk voor de ploegen. En dat is ook het geval voor je voetbal bet bij bookmaker Bet777. Samen met een € 150 stortingsbonus zijn er ook ongeveer 120 verschillende weddenschappen beschikbaar voor deze wedstrijd. Wie is jouw favoriet om een volgende stap naar voren te zetten in de Play-Offs?
 

Odds Standard – Antwerp en Play-Offs bij Bet777

We spelen op Sclessin, en daar is Standard nog altijd een macht. Als favoriet ligt de quotering voor winst van Luik bij 1.95. Bij een gelijkspel liggen de odds bij 3.45. Wint Antwerp, dan wacht er een quotering van 3.90 op je. Scoren beide ploegen, dan is er een quotering van 1.86. Echter wacht dezelfde quotering ook op je indien dit niet gebeurt. Mist Standard een penalty, dan ontvang je 12 keer je inzet. Voor Antwerp ligt de notering bij 13.50. Wed ook op de exacte score. Een 1-0 brengt een quotering van 5.00 met zich mee. Eindigt de wedstrijd op 0-1, dan zijn de odds bij 9.00. Dezelfde notering wacht er op je bij een gelijkspel. Meer doelpunten leveren ook een hogere quotering op. Zo is er een notering van 7.50 voor een 2-0. Eindigt de wedstrijd op 0-2, dan liggen de odds bij 16.50.
 

Standard tegen Antwerp met de beste quoteringen bij Bet777 online
© Bet777

 

Bet777 bonus: Ontvang 50% tot € 150 voor je storting

Ben je een nieuwe klant bij deze aanbieder, dan zijn er nu € 150 te verdienen voor je eerste storting. En dat helemaal zonder Toto promotiecode. Heb je nog geen account, dan maak je best snel een account aan bij Bet777. Volg onze link naar de homepage van de bookmaker. Rechts boven kun je een account aanmaken. Volg de stappen van de bookmaker voor het inschrijven van je account en stort dan een eerste keer. Hiervoor zijn er verschillende betaalmethodes beschikbaar, zoals Skrill, Neteller, Bancontact/Mister Cash.
 
Maar Bet777 behoort ook tot de PayPal bookmakers. Kies dus de methode, die het best bij je past. De storting moet minstens € 10 bedragen. Nu ontvang je 50% van je bedrag als stortingsbonus. Speel het bedrag minstens 4 keer met odds van minstens 2.00. Daarna is het mogelijk om de bonus te laten uitbetalen. Voldoe dus aan de bonuscondities van Bet777
 
Tijdelijk exclusief aanbod:

  • Gebruik de bonuscode ‘Topfree’ bij je registratie
  • Na 1 maand ontvang je een € 10 free bet
  • Per maand wachten er € 5 free bet op je

Om de free bets te ontvangen, hoef je enkel een maandelijkse inzet van € 50 of meer hebben. Maak dus nu je account aan, ontvang € 150 voor je storting en je maandelijkse fee bet van € 5. Veel succes met je weddenschappen op Standard – Antwerp en de Play-Offs bij Bet777!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
EK kwalificatie groep D: Zwitserland - Denemarken bij 1xBet
volgend artikel
Ajax - PSV: Volg de topper van de Eredivisie