weddenbonus nieuws

Belgische topper: Standard – Anderlecht met een gratis weddenschap

Vrijdagavond krijgt Standard Luik het paars-witte Anderlecht op bezoek. De mannen van Preud’homme hebben na een vernederende 4-0 nederlaag op bezoek bij Club Brugge heel wat te bewijzen tegen de Brusselse club, dat zelf ook niet sterk begonnen is aan de Belgische Play-offs met tot dusver maar liefst 3 nederlagen op rij. Een overwinning voor de Rouches is uiterst belangrijk als ze alsnog kampioen willen worden met een momentele 4 punten achterstand als derde in het klassement op leider Genk. Win zelf ook, met onze beste bet sites en onderstaande actie.

 

Gratis weddenschappen bonus op Circus.be

Via Circus.be kan je een fantastische free bet krijgen van € 5, voor een gratis weddenschappen bonus, je moet enkel een account maken en je krijgt dit aanbod meteen beschikbaar om op éénder welke wedstrijd met minimum odds van 1.50 in te zetten. Let wel op dat, deze binnen de 7 dagen moet geplaatst worden Winsten worden omgekeerd in bonus geld, dat je dan 30 maal moet rondspelen om het in echt geld om te zetten.

 

Geweldige € 250 stortingsbonus aan free bets

Wil je nog aanvullend spelplezier na je free bet, kan je ook gebruik maken van onze stortingsbonus van € 250 bij Circus.be, één van onze Beste Bookmakers België. Elk bedrag dat je inzet met je eerste storting wordt direct verdubbeld tot wel liefst € 250 aan free bets die je op odds van minimum 1.50 kan inzetten. Stel je stort € 100, en je maakt een bet van € 10, dan krijg je meteen een free bet van dezelfde waarde. De resterende € 90 krijg je met de volgende weddenschappen die je plaatst.
 

Bonus Circus © Circus

 

Odds Standard – Anderlecht in de Play-off 1 van de Jupiler Pro League

Standard heeft heel wat goed te maken na de pandoering op Brugge, dat deze week tegen competitie leider Genk op bezoek komt. Winst tegen Sporting Anderlecht is dan ook vanzelfsprekend belangrijk, aangezien er sowieso puntenverlies bovenaan geleden zal worden. De Brusselaars mogen eindelijk ook eens wakker schieten, als ze volgend seizoen graag Europees voetbal willen spelen. De druk in Brussel is historisch altijd hoog geweest, met veel-eisende fans. Het wordt alleszins een moeilijke taak, de uitploeg krijgt een 3.11 quotering, met een 2.21 voor de Luikenaars. Geloof je in een winst voor Anderlecht of Standard? Maak dan nu een weddenschap, en misschien win jij ook!

Over de auteur

vorig artikel
Champions League: Manchester tegen Barcelona met Lucky Boost!
volgend artikel
Win tot 50% extra met combinatie weddenschappen bij Tipbet