weddenbonus nieuws

Spurs – PSV: € 200 extra op je storting

De vierde speeldag van de Champions League wordt deze week gespeeld met onder andere Tottenham Hotspur PSV. PSV en Tottenham staan derde en vierde met elk een punt op drie wedstrijden. Als ze nog kans willen maken op de volgende ronde van de Champions league, winnen ze best deze wedstrijd. BetFirst heeft voor deze wedstrijd een promotie voor Nederlandse en Belgische wedders : 200% tot € 100. We leggen je hieronder uit wat je dient te doen en geven je de noteringen voor de wedstrijd Spurs PSV.
 

Spurs PSV promo: 100% tot € 200

  • Registreer je account bij Betfirst door hier op de button te klikken.
  • Deze actie is geldig voor Nederlanders en Belgen.
  • Storten kan je doen via iDeal, Bancontact of een andere methode.
  • Je eerste storting wordt verdubbeld tot maximum 200 euro.
  • De voorwaarden om deze bonus te kunnen laten uitbetalen:
  • Speel tweemaal je storting en bonus rond
  • Alle weddenschappen met noteringen van plus 1.40 tellen hiervoor mee.
  • In totaal krijg je hier 30 dagen de tijd voor.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

Wedden Tottenham Spur PSV Eindhoven

Deze BetFirst bonus is ideaal voor de wedstrijd Spurs PSV. De voetbal gokken sites met sportweddenschappen bonus zien in Tottenham de favoriet in deze wedstrijd en krijgt een notering van 1.38 voor winst. Als je denkt dat PSV kan winnen in Engeland, dan krijg je een notering van 8.25 en een gelijkspel heeft als odd 5.35. In het vorig onderling duel werd het 2-2 nadat Luuk de Jong in minuut 87 gelijkmaakte.
 

PSV is dit seizoen goed bezig, buiten de beker uitschakeling tegen RKC Waalwijk na, en heeft nog het maximum van de punten in de nationale competitie. Met 39 doelpunten en 4 tegentreffers, kunnen ze bovendien pronken met een + 35 doelpuntensaldo. Tottenham doet het in de Premier League ook goed en staat op plaats 4 met 5 punten achterstand op Manchester City. Waag je kans bij BetFirst en geniet van je bonus. Wil je een kijkje nemen wat de andere bookmakers aanbieden als promotie, klik dan op bookmakers en vind een compleet overzicht.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Anderlecht Lokeren : € 10 Free Bet
volgend artikel
€ 50 Free voor Benfica Ajax