weddenbonus nieuws

€ 10 Risicovrij Inzetten op Tottenham – City > 2,5 goals bij Betser!

Nieuwe en bestaande Nederlandse klanten bij Betser kunnen nu van een mooie promotie genieten omtrent het kampioensduel van Manchester City uit bij Tottenham van zaterdagavond 20.45u. Plaats een € 15 bet op >2,5 goals en ontvang € 10 terug als dit niet gebeurt! Als nieuwe klant wacht er daarnaast € 10 gratis cash. Wij bespreken beide promoties en blikken vooruit middels een Spurs City Voorbeschouwing.

Hoe wed ik € 15 risicovrij op Spurs-City?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 15 saldo in je account. Storten kan nu onder andere met iDeal.
  • Plaats enkelvoudige pre-match bet van min. € 15 op Spurs-City >2,5 goals @ 1.64.
  • Gewonnen? Al je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou.
  • Verloren? Je ontvangt tot € 10 van je inzet terug in de vorm van een Free Bet.
  • Free Bet is aan geen voorwaarden verbonden. Alle winst is dus helemaal voor jou!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak € 10 Gratis!

Betser heeft naast bovenstaande promo voor bestaande en nieuwe klanten ook nog een speciale actie voor nieuwe klanten. Plaats voor de eerste keer een weddenschap van € 20 of meer en ontvang direct € 10 in cash geld. We raden dan ook aan om een eerste storting van minimaal € 20 te maken. Storten kan onder andere met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Betser tot de Betting Sites Nederland behoort met een prima wedden aanbod. Ook de website is erg overzichtelijk en snel waardoor je probleemloos je Sportweddenschappen kunt plaatsen.

Voorbeschouwing Spurs – City

Na een geweldig seizoen moest Manchester City in de afgelopen weken 3 dompers op een rij verwerken. Eerst verloor het in de Champions League met 3-0 bij Liverpool, erna pakte het thuis niet de titel tegen United door een 2-3 nederlaag en erna wist Liverpool opnieuw te winnen met 1-2 waardoor het Champions League seizoen erop zit. Het is er op gebrand om deze slechte serie te doorbreken door tegen Tottenham Hotspur alsnog de titel te veroveren. Tottenham zelf staat 4e en is nagenoeg zeker van een Champions League plek. Dat Man. City de titel gaat pakken is duidelijk, de vraag is enkel wanneer, en of dat zaterdag gaat gebeuren is de vraag. De bookmakers weten het ook niet. Zowel winst van Tottenham als City levert je een 2.65 odd op en gelijkspel is 3.40. Doelpunten vallen er in ieder geval vaak bij beide ploegen een een > 2,5 bet is daarmee behoorlijk veilig, zeker met bovenstaande actie. Als wij dan toch een winnaar moeten kiezen, gaan we voor City, waar kies jij voor?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nog geen lid bij 1xBet? Pak nu exclusief € 130 risicovrije bonus!
volgend artikel
Inzetten op Amstel Gold Race Voorbeschouwing en € 150 Bonus!