Sportingbet in Belgie en Nederland

Opgelet: Sportingbet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Belangrijke Informatie

Sportingbet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

Sporting banner
© Sportingbet

Sportingbet Review & Ervaringen

In 1997 is Sportingbet opgericht en is nu een van de grootste online Bookmakers met een aanbod in 26 landen en heeft meer dan 700.000 gebruikers. Ze hebben een dagelijks aanbod van 8.000 weddenschappen op 30 verschillende sporten zoals voetbal, paardenrennen, cricket, tennis en ga zo maar verder. Jammer genoeg bieden ze geen sportweddenschappen meer aan in Nederland en België. Daarom raden we deze wedders, een andere bookmaker aan. Klik hieronder op 1 van de banners om een Bookmaker met fantastische bonussen te selecteren.

Sportingbet Account Aanmaken en Sportingbet Geld Storten

Als je woonachtig bent buiten België en Nederland, kan je heel simpel een account aanmaken. Ga naar de website van Sportingbet en klik op de rode knap: “Open an account.” Hier krijg je een registratieformulier waar je al je gegevens moet invullen. Op deze pagina kan je ook de promotiecode invullen. Geld storten lukt via de traditionele manieren zoals Maestro, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard. Uitbetaling lukt ook via deze opties en ook een bankoverschrijving is mogelijk.

Sportingbet Bonus en Sportingbet Promoties

Sportingbet heeft een Deposit Bonus van 100 % tot maximaal £ 100. Hoe kom je in aanmerking voor deze bonus? Enkel je eerste storting komt in aanmerking voor deze bonus. Zodra je minstens £ 10 stort, krijg je 100 % bonus en dit tot maximaal £ 100. Als je de storting maakt, vergeet dan niet de Welcome Offer D2016 aan te vinken op de stortingspagina. Om de bonus vrij te krijgen moet je het gestorte bedrag 4 maal rond spelen. Om een uitbetaling te verkrijgen, moet je 4 maal de bonus en 4 maal het gestorte bedrag rondspelen en dit binnen de 90 dagen na registratie. Deze bonus is niet de beste die er op markt is en is bovendien enkel geldig voor spelers uit de UK en Ierland. Naast deze stortingsbonus zijn er slechts een beperkt aantal andere promoties beschikbaar.

Sportingbet Wedden en Sportingbet Quoteringen

De Live in play bet op Sportingbet is van een heel hoge kwaliteit. Ze hebben een heel ruim aanbod en dit op allerlei verschillende sporten en markten. Met de cash out optie, spelen ze in op direct geld en op de snelle wedder. Om je te helpen kan je altijd de statistieken raadplegen: wie is er weer de topscorer, wie krijgt er vaak rood,… dit is allemaal handig om een betere gok te plaatsen. De odds of quoteringen zijn niet de hoogste van de markt, maar zitten rond het gemiddelde. Ze moeten het vooral van hun Live in play weddenschappen en het groot aanbod aan Livestream wedstrijden hebben.

Sportingbet Mobiel Wedden en Sportingbet Klantenservice

Mobiel wedden met Sportingbet kan via de Sportingbet App en via de mobiele website. Er is zowel een App beschikbaar voor Android als iOS, die je in de respectievelijke store kan downloaden. Er is een speciale tabblad voor hun live wedden en er is een Quick bet feature. Er is een enorm aanbod in de FAQ, waar de meeste vragen beantwoord worden. Stel dat je toch een andere vraag hebt, dan kan je de klantenservice bereiken via LiveChat, telefoon en mail.

Sportingbet Review – Conclusie o.b.v. Sportingbet Ervaringen

Sportingbet biedt veel mogelijkheden voor wedden op voetbal of andere sporttakken. Het is jammer dat deze bookmaker niet beschikbaar is in België en Nederland. Zowel de app, website, livestream, live in play zijn grote voordelen om te wedden bij Sportingbet. Door de gemiddelde odds, weinige promoties en niet beschikbaarheid in onze contreien, raden we je aan om een andere bookmaker te kiezen. Klik op onderstaande banners en selecteer een bookmaker naar keuze.