weddenbonus nieuws

Speel nu sportlotto

Wil je mee gaan naar het WK 2014 en Rio of tal van prijzen winnen? Dan is dit nu dé kans voor jou op betFIRST. Nog tot 25 oktober maak je elke week kans op een reeks fantastische prijzen. Of het nu gaat om cash, een laptop, een tablet, een Playstation 3, alles is mogelijk. En aan het einde van deze periode heb je zelfs de mogelijkheid om tickets voor het WK 2014 te winnen. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen? Dit kunnen we heel makkelijk uitleggen:


Ten eerste moet je een account op de site van betFIRST aanmaken. Nadat je een account hebt, moet je een eerste storting doorvoeren. Als je voor de eerste keer geld gestort hebt, dan kun je je deelname aan deze competitie bevestigen, door je hier in te schrijven.
Zodra je bent ingeschreven, kun je tickets bij de tombola winnen. Daarvoor moet je gecombineerde weddenschappen plaatsen tegen een quotering van tenminste 2,5. Indien je 5 euro of meer inzet, win je een ticket. Als je 10 euro of meer inzet, dan krijg je 4 tickets. En als je 20 euro of meer inzet op een gecombineerd weddenschap, dan maak je kans op 10 tickets. Het is dus logisch dat je meer kans maakt om te winnen, als je meer geld inzet.


De volgende trekkingen, die zullen bepalen, wie deze mooie prijzen wint, vinden plaats op 7 oktober en op 17 oktober. Tenslotte vindt er nog een afsluitende supertrekking plaats op 25 oktober. Alle spelers, die vanaf het begin tickets hebben verzameld, maken dan kans op de hoodprijs. Die bestaat uit 2 tickets voor de kwartfinales van het WK 2014 in het legendarische Maracana stadion met retourvlucht en 4 nachten in een hotel. Wie wil deze fantastische prijs niet winnen?


Let wel op de condities. Live- en systeemweddenschappen tellen niet mee voor dit aanbod, maar het is wel mogelijk om op alle sporten en competities te wedden. Indien je wint, mag betFIRST gebruik maken van je persoonlijke data voor promotiedoeleinden rond dit evenement. De volledige condities voor dit aanbod vind je op de website van betFIRST

vorig artikel
Unibet extra tijds verzekering
volgend artikel
Betfair en Blue Square fuseren