weddenbonus nieuws

Speel mee met interwetten op de Europese kwalificaties

Kijk jij ook al uit naar het Europees Kampioenschap in 2016? Helaas gaat het nog wel even duren, maar je kan wel alvast genieten van de kwalificatie rondes en kijken wie over anderhalf jaar het beste team zal hebben als het voetbal geweld losbarst. Vandaag, vrijdag en zondag zullen weer een aantal kwalificatie rondes gespeeld worden waar de bookmakers natuurlijk weer flink op zullen inzetten met hun wed bonussen en aanbiedingen.

 

Interwetten voetbal show
© by Interwetten

 

Wedden op Nederland – Kazachstan met een bonus

Nederland speelt vrijdag tegen Kazachstan en de quoteringen zijn natuurlijk niet om over naar huis te schrijven. Nederland is absolute favoriet en er valt dus niet zo veel te winnen met een gewone 1×2 weddenschap. Misschien wordt het dus eens tijd om die Interwetten bonus in te zetten op een handicap weddenschap. Dan worden de quoteringen gelijk een stuk interessanter en kun je een stuk meer winnen dan bij de standaard weddenschappen.

 

België tegen Andorra, under 2 wedden

België moet ook op vrijdag spelen. De Rode Duivels krijgen Andorra thuis op bezoek. Dat wordt waarschijnlijk ook al zo’n eenzijdige wedstrijd. Het loont om in te zetten op minder dan 3 doelpunten voor België. Bij Interwetten bieden ze daar nog een erg goede quotering voor. Het is misschien wat riskant, maar gebruik daar dan je bonus geld voor. Dat is immers toch een perfecte manier om het extra geld dat je gekregen hebt aan het werk te zetten.
De Interwetten bonus krijg je naar mate je langer blijft spelen op hun site. Voor elke 100 euro die je in zet krijg je 20 euro bonus speltgoed dat je weer kan inzetten op andere voetbal wedstrijden. Ben jij dus van plan alle kwalificaties mee te spelen, dan zit je bij Interwetten goed!

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op de Grand Prix van Japan
volgend artikel
Voortgang in de strijd tegen illegale bookmakers