weddenbonus nieuws

Speel mee met de Betmastercup!

Met de Betmastercup biedt de bookmaker bet-at-home.com een maandelijkse promotie, waarbij er elke maand 1000 euro in de jackpot zitten. Er is geen aanmelding nodig indien je al klant bent bij bet-at-home-com. Maar alleen de echte experts maken aan het einde ook een kans op een deel van de jackpot- op de beste speler wacht een weddenbonus van 500 euro.
Hierbij geldt: hoe hoger de inzet en de quotering waarmee je speelt, he hoger de kans om aan het einde bij de 3 beste spelers te zitten.

Interessant voor de meer ervaren spelers, want ieder soort weddenschap wordt voor de Betmastercup geaccepteerd. Zo kun je eenvoudige weddenschappen doorvoeren, combinatieweddenschappen of systeemweddenschappen. Ieder weddenschap met een inzet van minimaal 1 euro neemt deel aan deze actie.

betmastercup 500 euro jackpot
© by bet-at-home

De punten worden daarbij berekend zoals volgt: Bij eenvoudige weddenschappen wordt de inzet met de quotering van de weddenschap gemultipliceerd -1. Zet je bijvoorbeeld 20 euro tegen een quotering van 2,50, krijg je 30 punten (20 x 1,5 = 30).
Bij combinatieweddenschappen gebeurt hetzelfde, maar dan met de nettoquotering van de gecombineerde weddenschappen.

De klant met de meeste punten aan het einde van de maand is de winnaar van de hoofdprijs. Indien je een winnaar bent, krijg je binnen 7 dagen een mail met een bonuscode. Voordat je de bonus echter kunt laten uitbetalen, moet je hem eerst drie keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,50. De bedragen, die je moet spelen, zijn dus redelijk hoog, omdat je in het geval van winst van 500 euro in totaal 1500 euro tegen een quotering van 1,50 moet rondspelen.

Het maximale bedrag, dat je kan winnen is echter bijzonder hoog met 500 euro, en de quoteringen zijn relatief laag zodat je geen al te groot risico hebt. Voordat je gaat wedden op bet-at-home kijk je best eens in ons bonus-vergelijk, welke bonussen het best zijn.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
60 euro bij Unibet voor alle belgische spelers
volgend artikel
Win 500 euro met betFIRST!