Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Speedybet Bonus

Bonus details

Elke nieuwe klant uit Nederland krijgt bij Speedybet meteen een 100% tot € 200 bonus cadeau! Vanaf een € 20 storting krijg je ineens al deze aanbieding. De totale rondspeelvoorwaarden zijn 16 keer het bonus bedrag, wat dus 16 x € 200 bij de maximale deposit een € 3200 aan totale noodzakelijke inzetten oplevert. Bets boven de € 50 mogen niet met bonus geld gebeuren. En je zal op 1.80 odds enkel kunnen rondspelen. Ook belangrijk is dat je cash geld altijd eerst benut wordt. Bonus geld kan dus enkel rondgespeeld worden wanneer je geen echt geld meer hebt op je account. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 20

Betaalmethodes voor bonus

Trustly

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

16 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

De Speedybet welkomstbonus bestaat uit een 100% tot € 200 stortingsbonus die je enkel via een storting van € 20 pas krijgt. Stortingen kunnen enkel met Trustly, omdat snelheid en transparantie het motto van Speedybet is. Wil je het geld uitcashen dan kan dit door op odds van 1.80(+) 16 keer het bonus bedrag in te zetten. Dit moet binnen de 60 dagen gebeuren of het bedrag vervalt. Rondspelen kan pas wanneer je geen cash geld meer hebt, aangezien dit altijd eerst voor weddenschappen gebruikt wordt in plaats van bonus geld. Vanaf het moment dat je geen cash geld meer hebt, kan je bonus geld rondgespeeld worden. meer minder

Tips

De bonus is enkel actief voor rondspelen wanneer je geen cash geld meer hebt. Je mag ook niet boven de € 50 inzetten voor je klaar bent met rondspelen. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Stort € 200 en krijg het dubbele om mee te spelen. Cash geld wordt eerst gebruikt, als er niets meer over schiet dan begin je met je € 200 bonus rond te spelen. In totaal speel je 16 keer de bonus rond, dus 16 x 200 = € 3200. Dit moet binnen de 60 dagen tijd gebeuren. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonus bedrag

Conclusie

€ 200 is een serieus hoog bedrag, om dit rond te spelen zet je 16 keer je bonus in binnen de 60 dagen op 1.80(+) odds. Je mag niet boven de € 50 inzetten voor je bonus is rondgespeeld. Al bij al, redelijk hoge voorwaarden maar binnen meer dan genoeg tijd. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Bij een storting ben je meteen aangemeld bij Speedybet
2
Pak nu je 100% tot € 200 bonus door min € 20 storting te maken
3
Rondspelen kan tegen 16 x het bonus bedrag, binnen 60 dagen tijd

Speedybet Review & Ervaringen

Een nieuwkomer in de voetbal goksites scene is Speedybet. Met hun specialisatie in snelle, betrouwbare betalingen, via enkel het betalingsmiddel Trustly, zijn zij in staat om een geweldige sport ervaring te leveren aan alle gokkers. Levert deze hypermoderne Nederlandse bookmaker effectief de geweldige service die zij beweren aan te bieden? In deze review vind je zo meteen al onze bedenkingen & ervaringen met deze bookie. Zet je dus schrap en lees onze analyse.

 

Speedybet Storten met enkel Trustly

Een klein unikum in de gokwereld. Enkel Trustly is beschikbaar om stortingen te maken bij deze bookmaker. Dit is een bewuste keuze van Speedybet zelf, en hoewel wij liever de vrijheid hebben om zelf onze gewenste eigen betalingsmiddelen te gebruiken, is het een beetje logisch. De naam ‘Speedy’ Bet is dus geen leugen. Trustly werkt net als iDEAL gokken als een derde partij die je betaling heel veilig versnelt tegen een kleine transactiekost. Waardoor het dus een heel efficiente en secure manier is om geld te storten op je sportsbook balans, alsook af te halen.  Hieronder vind je alle Nederlandse banken die je hiervoor kan gebruiken. Door deze focus op Trustly, is het zelfs niet nodig om een account aan te maken & te verifiëren, aangezien je identiteit en leeftijd enzovoort via je bank al nagekeken wordt.

 

 

 

Alle banken die samenwerken met Trustly in Nederland
© Speedybet

 

Account aanmaken bij Speedybet

Een account aanmaken is niet nodig. Alles gaat na je eerste storting via je bank en Trustly. Dit heeft dus een aantal voordelen zoals snellere stortingen en uitbetalingen, zowel als een vrijstelling van account verificatie procedures. Enkel in heel uitzonderlijke gevallen zal je nog gegevens moeten laten nakijken, zoals bijvoorbeeld wanneer je banknaam verkort is in het systeem van Trustly. In loggen in je account kan hierna via je bank door een storting te maken met je 3D secure feature van je bank. Het mantra van Speedybet is “No Fuss Betting”, en dat blijkt inderdaad zo te zijn. Snelheid staat centraal, we zijn dus heel hard onder de indruk van deze moderne bookmaker.

 

We vroegen de Speedybet live chat hoe je een account aanmaakt.
© Speedybet

 

Speedybet Welkomstbonus en Promoties

De Speedybet welkomstbonus biedt je een 200% tot € 200 eerste stortingsbonus aan die je krijgt vanaf stortingen van € 20. Om het eenvoudiger te maken blijven de rondspeelvoorwaarden dezelfde voor sport als voor casino, maar tellen sportweddenschappen voor 250% meer mee. Je moet dus in totaal 40 keer je bonus bedrag inzetten, maar door deze 250% multiplier voor sport inzetten wordt dit 16 keer in totaal, wat natuurlijk nog aan de hoge kant is, maar veel meer haalbaar wordt.

Cash geld wordt altijd eerst ingezet, pas wanneer je geen cash meer hebt wordt het bonus bedrag gebruikt en beginnen de rondspeelvoorwaarden pas. Het grote voordeel hiervan, is dat je echt geld altijd kan laten uitbetalen. Let wel op dat het bonus bedrag geannuleerd wordt dan. Na 60 dagen vervalt deze promo ook, speel hem dus binnen deze tijd rond.

Opgelet: Bets boven € 50 zijn niet toegestaan met bonus geld.

Andere promoties zijn er niet, wat ook wel een beetje teleurstellend is.

 

Speedybet Welkomstbonus van 100% tot ô 200
© Speedybet

 

Speedybet Wedden Aanbod

Wedden kan op een slordige 30 tal sporten met alle traditiegetrouwe keuzes zoals voetbal als voornaamste aandachtspunt. Pre-match selecties liggen dan meestal ook ergens tussen de 100 en de 200 unieke selectie mogelijkheden, met ook nog een groot aantal live bets. Zeker genoeg opties kwa wedden, maar moest je toevallig op bv Muay Thai willen inzetten dan kan dit ook. De marges die Speedybet aanrekent zijn ook heel mooi, met een gemiddelde van onder de 5% voor voetbal steken ze een beetje boven de typische bookie uit. Winstgevend wedden op voetbal is dus zeker een mogelijkheid hier.

Speedybet Mobiel – IOS App

Momenteel is er enkel een Speedybet IOS app voor Apple producten. Deze kan je makkelijk downloaden via de App store en werkt perfect. Ook de mobiele versie van de site is prima en gebruiksvriendelijk, met een logisch in elkaar gestoken navigatie menu dat je meteen overal met 1 klik naartoe brengt.

 

Speedybet Mobiel - navigatie menu
© Speedybet

 

Speedybet Contact & Uitbetalen

Toen deze recensent een prangende vraag moest stellen aan de Speedybet customer service, was er binnen de minuut meteen een uitgebreid antwoord. Dan weten we dus al meteen dat er een live-chat functie bestaat, en dat deze heel efficient werkt. Emails kunnen ook verzonden worden naar het adres support@speedybet.com, hoewel het natuurlijk wel iets langer kan duren. Van een telefoonnummer is momenteel nog geen sprake, maar gezien het bij Speedybet voornamelijk om snelheid draait, is dat ook redelijk logisch. Een customer service medewerker kan een vijftal klanten tegelijk helpen, maar enkel via de telefoon.

Uitbetalen is zoals je al kon lezen enkel via Trustly een optie, rond de 12 uur heb je meestal je geld terug op je bankrekening.

 

Speedybet Conclusie

Heb jij geen problemen met gebruik te maken van Trustly dan is deze bookie gewoon een fantastische sterke keuze. De stortingsbonus is misschien niet de beste die beschikbaar is, maar € 200 is nog altijd een heel hoog bedrag. De klantendienst werkt heel snel, en de site steekt zo goed in elkaar dat je deze eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Het enige wat je moet weten is dat aanmelden automatisch gebeurt vanaf je eerste storting, en dat deze gelinked wordt aan je Bank/Trustly. Hierdoor worden je account gegevens dan ook automatisch controleerd, wat de moeite van account verificatie in 99% van de gevallen bespaart. Tot slot zijn de quoteringen ook nog eens geweldig gunstig, Speedybet is dus een sterke kandidaat voor de titel van beste bookmaker.