weddenbonus nieuws

Special: Wed nu bij Betsson 10 euro geheel risicovrij!

Betsson geeft Nederlanders in de periode van 23 maart tot 29 maart 2016 de mogelijkheid om een geheel risicovrije weddenschap van € 10 te spelen op internationale vriendschappelijke wedstrijden. Gaat je weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet tot € 10 zonder voorwaarden terug! Daarnaast profiteer je ook nog eens van een stortingsbonus van 100% tot € 55 en kun je bij Betsson wedden met iDeal!

 

Speel nu € 10 Betsson Risicovrije Weddenschap op Vriendschappelijke duels!

De Betsson Promotie is zeer gemakkelijk te behalen en erg lucratief. Het enige dat je hoeft te doen is een pre-match op live weddenschap plaatsen van € 10 of meer op een internationaal vriendschappelijk duel in de periode 23 maart tot 29 maart. Ook kun je kiezen voor een combinatieweddenschap waarin minimaal 1 friendly match is opgenomen. De gekozen quotering is verder niet van belang. Klik bij het plaatsen van je weddenschap de blauwe checkbox aan op het wedformulier en je bet is gekwalificeerd. Verlies je je weddenschap? Dan ontvang je je inzet zonder voorwaarden terug. Win je je weddenschap? Dan hoef je enkel slechts 1x je gemaakte winst in te zetten binnen 60 dagen op een quotering van 1.50 of hoger! Deze actie is zowel beschikbaar voor nieuwe als bestaande Betsson klanten? Nog geen klant? Lees dan verder.

 

Betsson risicovrije weddenschap
© Betsson

 

Profiteer van 100% stortingsbonus tot € 55 voor nieuwe klanten bij Betsson!

Via onze Wed Bonus Configurator vind je alle uitleg over wat voor een soort welkomstbonussen er beschikbaar zijn. Waar het bovenstaand om een gratis weddenschap gaat is de Betsson Bonus voor nieuwe klanten een stortingsbonus. Stort een bedrag van minimaal € 10 en je ontvangt een 100% bonus tot maximaal € 55. Je hoeft erna enkel je bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 1.50 of hoger en kunt hierna je bonusbedrag direct uit betalen! In totaal heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag vrij te spelen. Betsson accepteert nieuwe klanten uit Nederland, heeft een groot wedaanbod en biedt de mogelijkheid om te wedden met iDeal. Aanmelden kan nu direct via onderstaande button. Meld je nu aan en je profiteert van beide Betsson Promoties!

vorig artikel
Speel dit weekend bij BetFIRST en ontvang tot € 200 terug!
volgend artikel
Nu 50% Bet777 inzet terug bij Portugal - België wedden!