weddenbonus nieuws

Gratis € 15 voor Spanje Kroatië + € 150 bonus

Spanje speelt zijn vierde wedstrijd van de Nations League uit bij Kroatië. Spanje wond de eerste twee wedstrijden tegen Engeland en Kroatië, maar verloor de derde wedstrijd uit bij Engeland. Kroatië speelde in zijn eerste twee wedstrijden slechts eenmaal gelijk en maakt zich nu op voor zijn derde wedstrijd. Kan Spanje de zilveren medaille van het afgelopen WK nogmaals aan de kant schuiven? Schrijf je nu in bij Tipbet en je krijgt € 15 gratis om mee te wedden. Wil je overgaan tot een storting? Dan krijg je nog eens 100% extra tot € 150 als bonus en dit aan flexibele voorwaarden. We kijken vooruit op dit duel en op deze 2 promoties.
 

Speel voor € 15 gratis op Spanje Kroatië

  • Registreer je account via ons, door hier op de button of foto te klikken.
  • Ga vervolgens naar je Account Summary en geef de code ‘Extra15″ in.
  • Hierdoor ontvang je onmiddellijk € 15 aan gratis bonus.
  • Dit kan je vrijspelen door combo weddenschappen te plaatsen.
  • Alle odds van + 1.80 tellen mee en in totaal dien je voor €150 vrij te spelen.
  • In totaal heb je 2 weken de tijd om hier in te slagen.
  • Je kan van deze € 15, maximaal € 100 omzetten naar cash geld.

 

Tipbet wedden
© Tipbet

Tipbet Bonus : 100% tot € 150

De 15 euro gratis welkomstbonus zonder storting is een van de grootste gratis registratie bonussen bij de Belgische en Nederlandse bookmakers. Als je overgaat tot een storting, wat kan via Visa, MasterCard, overschrijving, Skrill of Neteller, krijg je nogmaals hetzelfde bedrag als bonus. Vrijspelen kan door vijfmaal je storting en bonus rond te spelen op odds van 1.60 en dit binnen de 90 dagen. Hierdoor behoort Tipbet bij de betere bookmakers voetbal in onze contreien.
 

Kroatië Spanje voorbeschouwing

Volgens de Betting Sites is Spanje de favoriet om ook uit de drie punten te pakken tegen de tweede van het afgelopen WK. Spanje kan natuurlijk uit een grotere vijver vissen en heeft talent zat bij Real Madrid en Barcelona. Kroatië moet het met een beperktere spelersgroep doen, maar heeft een gouden generatie. Kan Kroatië voor de eerste keer winnen in deze Nations League? Wil je wedden op Spanje als winnaar van dit duel? Dan krijg je een notering van 2.15. Kroatië staat op een mooie quotering van 3.65 en een gelijkspel krijgt 3.40. Wie zal winnen: Spanje of Kroatië? Waag je kans en schrijf je in bij Tipbet.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Man. City - ManU Gokken - Zet € 5 gratis in + € 100 bonus!
volgend artikel
Zet in op Nederland Frankrijk en krijg exclusief €130