11:37 uur

Gratis € 15 voor Spanje Kroatië

Spanje speelt zijn tweede wedstrijd van de Nations League thuis tegen Kroatië, nadat het de eerste wedstrijd won tegen Engeland. Kan Spanje ook de zilveren medaille van het afgelopen WK aan de kant schuiven? Schrijf je nu in bij Tipbet en je krijgt € 15 gratis om mee te wedden. Wil je overgaan tot een storting? Dan krijg je nog eens 100% extra tot € 150 als bonus en dit aan flexibele voorwaarden. We kijken vooruit op dit duel en op deze 2 promoties.
 

Speel voor € 15 gratis op Spanje Kroatië

  • Registreer je account via ons, door hier op de button of foto te klikken.
  • Ga vervolgens naar je Account Summary en geef de code ‘Extra15″ in.
  • Hierdoor ontvang je onmiddellijk € 15 aan gratis bonus.
  • Dit kan je vrijspelen door combo weddenschappen te plaatsen.
  • Alle odds van + 1.80 tellen mee en in totaal dien je voor €105 vrij te spelen.
  • In totaal heb je 2 weken de tijd om hier in te slagen.
  • Je kan van deze € 15, maximaal € 100 omzetten naar cash geld.

 

Tipbet wedden
© Tipbet

Tipbet Bonus : 100% tot € 150

De 15 euro gratis welkomstbonus zonder storting is een van de grootste gratis registratie bonussen bij de Belgische en Nederlandse bookmakers. Als je overgaat tot een storting, wat kan via Visa, MasterCard, overschrijving, Skrill of Neteller, krijg je nogmaals hetzelfde bedrag als bonus. Vrijspelen kan door vijfmaal je storting en bonus rond te spelen op odds van 1.60 en dit binnen de 90 dagen. Hierdoor behoort Tipbet bij de betere bookmakers voetbal in onze contreien.
 

Spanje Kroatië voorbeschouwing

Volgens de Betting Sites is Spanje de favoriet om thuis de drie punten te pakken tegen de tweede van het afgelopen WK. Spanje kan natuurlijk uit een grotere vijver vissen en heeft talent zat bij Real Madrid en Barcelona. Kroatië moet het met een beperktere spelersgroep doen, maar heeft een gouden generatie. Kan Kroatië verder doorgaan op dit elan? Wil je wedden op Spanje als winnaar van dit duel? Dan krijg je een notering van 1.70. Kroatië staat op een mooie quotering van 5.25 en een gelijkspel krijgt 3.65. De Kroaten speelden 1-1 gelijk tegen Portugal in een oefenwedstrijd, terwijl Spanje met 1-2 ging winnen bij Engeland voor de Nations League. Wie zal winnen: Spanje of Kroatië? Waag je kans en schrijf je in bij Tipbet.

 

Claim de bonus! Meer informatie