weddenbonus nieuws

WK kwalicaties wedden: Spanje – Griekenland

Op donderdagavond nemen Spanje en Griekenland tegen elkaar in een kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2022. Hier vind je de beste odds bij deze wedstrijd.

 

Spanje mist een aantal bekende namen

Met ook het EK op het oog zijn de WK kwalificatiewedstrijden des te belangrijker. Niet allen is het zaak om het WK in 2022 te behalen, ook kun je alvast extra je ploeg voorbereiden voor het aankomende EK. Bij Spanje zijn er nog een hoop onzekerheden. Zo is Barcelona speler Pedri opgeroepen maar ontbreken Sergio Roberto, Segio Reguilon, Hector Bellerin, Jesus Navas en Dani Carvajal ontbreken alleen al in de verdediging. Ansu Fatis ontbreek ook. Daar blijft het niet bij want Dani Ceballos, Adama Traoré en Rodrigo missen ook in de selectie. Dat betekent dat er een hoop andere namen naar voren geschoven worden. Bryan Gil en Pedro Porro reizen hierdoor voor de eerste keer mee met het Spaanse nationale elftal.

 

De laatste keer dat Spanje in actie kwam lieten ze een onuitwisbare indruk achter. Na twee gelijke spelen tegen Nederland en Zwitserland werd het in eigen land maar liefst 6-0 tegen Duitsland. Die wedstrijd is alweer ruim vijf maanden geleden maar toch verwachten we dat de ploeg van Luis Enrique een goede indruk zal maken tegen de Grieken. Zijn de Spanjaarden na vijf maanden internationale rust favorieten bij de bookmakers tegen de Grieken? We zien het zo.

 

Wat heeft Griekenland in te brengen?

Griekenland zagen we terug in groep 3 van League C van de Nations League. In deze groep met Slovenië, Kosovo en Moldavië werd Griekenland tweede. Slovenië werd hier groepswinnaar. Griekenland overtuigde niet en wist slechts drie keer te winnen. Er werd geen enkele keer verloren maar dus wel drie keer een gelijkspel. Met Kosovo en Moldavië is dat een niet al te best resultaat. Tegen Spanje moet Griekenland het doen zonder Pantelis Chatzidiakos en de geschorste Georgios Tzavellas. Een stuk minder afwezigen dan we bij Spanje zien maar toch lijkt het er niet op dat we Grieken zien winnen van Spanje. Van de Belgische bookies hebben we Circus uitgekozen. De odds vind je hieronder. De noteringen liggen hier net wat hoger dan we bij Betfirst zagen. Lees ook eens onze Betfirst review voor meer info over deze andere bookmaker.

 

wedden op spanje griekenland

© Circus

 

 

De Circus odds bij Spanje Griekenland

De eerste WK kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Griekenland staat op het programma op donderdag 25 maart en de beste odds komen dus bij Circus vandaan. Voor de Nederlanders hier raden we je trouwens aan om eens voor bet365 Nederland alternatieven te kijken. Spanje is favoriet, dat hadden we al wel verwacht. Je krijgt voor inzetten op Spanje bij Circus 1.18 terwijl je voor Griekenland 22.00 krijgt. Ook de odds voor een gelijkspel tonen aan dat Griekenland feitelijk geen kans maakt. Voor wedden op gelijk krijg je acht keer je inleg.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Boksen: Wedden op Vergil Ortiz Jr. vs Maurice Hooker
volgend artikel
Duitsland – IJsland WK kwalificatie 25-03-2021