weddenbonus nieuws

Pak € 5 gratis gedurende de Interland Break!

Deze dagen staan bol van interessante affiches in de Nations League en mooie oefeninterlands. Een ideaal moment om een weddenschap te plaatsen en zeker nu je dit kunt doen zonder te storten bij bookmaker b-Bets! Exclusief via onze website krijgen Nederlanders en Belgen namelijk € 5 cadeau. Ook krijg je € 100 gratis als je wel een storting maakt. Wij leggen jou precies uit hoe en blikken vooruit op Spanje – Engeland.

Hoe krijg ik € 5 cadeau zonder storting?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur, en vaak direct al, staat er € 5 gratis tegoed in je account.
  • Speel erna voor € 75 aan bets op 1.80(+) odds en geniet van max. € 50 winst!
  • Bevalt b-Bets jou? Benut dan zeker ook aanvullend de € 100 stortingsbonus!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Krijg 100% tot € 100 cadeau bij storting!

Bookmaker Bbets heet je zoals je ziet welkom met € 5 Gratis Wedden maar heeft daarnaast nog een mooie extra. Bij je eerste storting met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard wordt je stortingsbedrag verdubbeld tot een maximum van € 100. Door erna binnen 30 je stortingsbedrag- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80(+) zet je je bonusgeld om in echt geld. Een mooie bonus Sportweddenschappen Bonus van een van de betere bookmakers. B-Bets is echter niet alleen een goede voetbal gokken site, ook qua andere sporten kom je aan je trekken, je kunt namelijk nu op meer dan 40 verschillende sporten inzetten!

Vooruitblik Spanje Engeland

Door een klinkende 6-0 overwinning van Spanje op Kroatie en een 1-2 overwinning tegen Engeland gaat Spanje aan kop in groep 4. Een echter verassing is dit niet, de verjonging van het Spaanse team werkt met de vele talenten haar vruchten af. De Engelsen speelden 0-0 thuis tegen Kroatië eerder deze week en overtuigden niet. Wij zien Spanje vanavond winnen en daarmee ook direct groepswinnaar worden. De quoteringen zeggen hetzelfde, Spanje is favoriet met een odd van 1.60. Gelijkspel is 3.70 en winst Engeland 5.25. Wat verwacht jij? Speel bij b-Bets met gratis tegoed en 100% tot € 100 aan stortingsbonus en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Nederland Duitsland en krijg € 100 Gratis!
volgend artikel
België Nederland - 1 Belgische goal levert je € 60 op