weddenbonus nieuws

€ 50 gratis op Southampton – West Ham

Kerstvoetbal in Engeland is al jaren een traditie en ook op 27 december is er nog een wedstrijd in de Premier League. Het duel gaat tussen Southampton en West Ham United en kan jou, als Nederlandse wedder, een extra bonus opleveren van 50 euro. We leggen je hieronder uit, wat je dient te doen om deze bonus in de wacht te slepen.
 

Southampton – West Ham: situatie

Er staan drie ploegen tussen Southampton en West Ham United. West Ham bekleedt de 12e plaats met 24 punten en Southampton staat slechts 16e met vijftien punten. Beide ploegen willen zo snel mogelijk zeker zijn van een verlengd verblijf in de Premier League en kunnen de punten goed gebruiken. Onderaan bengelen een paar ploegen in gevarenzone, maar West Ham heeft een kloof van 12 punten op nummer 18. Toch zijn ze er niet gerust in en willen ze in de transferperiode versterkingen halen.
 

Tips en noteringen Mr Green

Bij Mr Green Nederland is de thuisploeg Southampton favoriet voor de zege tegen West Ham United. Ze krijgen een quotering van 2..22, terwijl West Ham slechts 3.46 krijgt. Een gelijkspel is dan weer 3.50. Southampton kon slechts een wedstrijd winnen van de 8 gespeelde thuisduels. West Ham won op verplaatsing al drie keer en doet het zeker niet onaardig. Als je wilt wedden op dit duel, dan raden we je aan om dit te doen bij Mr Green. Je kan namelijk voor € 50 gratis wedden.

 

Mr Green Bonus

© Mr Green

 

Gratis € 50 wedden bij Mr Green

Bookmaker Mr Green geeft een fantastische bonus weg voor nieuwe Nederlandse wedders. Als je je inschrijft bij deze bet sites dan krijg je twee free bets van elk 25 euro. Storten kan via allerlei manieren zoals iDeal, Visa of MasterCard en we raden aan om minstens 20 euro te storten. Als je dan ook een eerste weddenschap plaatst van minstens 20 euro en op odds van meer dan 1.80, dan zal je de Free bets ontvangen. Dit ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap. Deze twee Free bets dien je dan in te zetten binnen de zeven dagen en ook op noteringen van plus 1.80. Hou er rekening mee dat enkel de nettowinst uit deze free bets op je account gestort zullen worden.
 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Genk - Gent: 200% tot € 100
volgend artikel
Liverpool Arsenal - 2 x € 25 Free Bets