Belangrijke informatie Belgen & Nederlanders

SonsofBets is momenteel niet beschikbaar voor Nederlandse of Belgische spelers. Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties in Belgie of Nederland. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland of Online bookmakers Belgie.

We proberen elke nieuwe bookmaker eens grondig te controleren, en vandaag is het de beurt aan Sonsofbet om onder ons mes te gaan. We bekijken de kwaliteiten van deze bookie door een aantal van onze vaste punten te controleren. Dit zijn onder meer, de hoogte van de odds, het aantal keuzes bij je weddenschappen & de kwaliteit van de klantendienst.

Is Sonsofbets één van onze betere bookmakers? Blijf verder lezen om het antwoord te weten!

Sonsofbets logo 200

Is registreren & verificatie gemakkelijk?

Een registratie volledig afronden is een kwestie van 1 of 2 minuten, afhankelijk van hoe snel jij typt. Verificatie gebeurt net zoals bij elke andere bookmaker, en hier zal je niet aan kunnen ontsnappen. Het gaat dan voornamelijk om je leeftijd & persoonsgegevens te controleren. In sommige gevallen wordt ook jouw adres gecheckt.

In heel zelden gevallen kunnen er nog extra documenten gevraagd worden. Natuurlijk heeft een bookmaker altijd de plicht om alle nodige regels over financiële transacties te volgen, dit zorgt vaak voor extra controles.

Hoe goed is de bookmaker Sonsofbets?

Iets dat meteen opvalt is het volledig ontbreken van een sport bonus. Dit trekt natuurlijk een beetje een rode streep onder de rekening, maar goed… we gaan verder.

Als we kijken naar de kwaliteit van het sportaanbod dan vult dit dat gat wel een beetje. De marges van de bookie liggen bijna altijd rond of onder de 5% voor voetbal. Ook het aantal selecties & keuze van sporten zit goed. Kortweg, we hebben absoluut niets slechts aan te merken op deze sportafdeling van sons-of-slots.

Hoe zit het met de klantenservice?

Je kan elke morgen van 9u tot 1u s’nachts de live-chat functie gebruiken om direct contact te hebben met de customer service. Indien je liever een mail stuurt dan is dit ook een mogelijkheid. Een telefoonnummer ontbreekt, en dit is natuurlijk wel jammer. Aangezien ik persoonlijk een asociale mens ben, maakt mij dit echt niets uit.

Bestaan er nog promoties? 

Helaas is er geen grote focus op sport, de meeste promoties draaien rond het casino gedeelte ‘sonsofslots’. Dit is natuurlijk wel een beetje vervelend. We zouden graag in de toekomst nog wat promoties voor specifiek sport zien.

Beschikt Sonsofbets over een licentie?

Sonsofbets heeft een licentie via het Europese eiland Malta. Een MGA licentie is altijd redelijk goed, aangezien bedrijven binnen Europa altijd aan strengere regels moeten voldoen.

Voorbeeld Sonsofbets odds


© Sonsofbets

Conclusie over Sonsofbets

Als we puur en alleen naar de gegevens over hun sportaanbod kijken dan zijn we best tevreden. De quoteringen liggen redelijk hoog in vergelijking met hun concurrenten. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Kwa aantal sporten zouden we misschien nog een beetje meer willen zien, hoewel ze alle belangrijke sporten natuurlijk wel hebben.

Het zwakste punt van Sonsofbets is het ontbreken van een bonus, wat voor ons heel belangrijk is. Heb je geen nood aan een welkomstbonus? Dan is Sonsofbet de perfecte optie, een bookie die puur en alleen op kwaliteit van wedden inzet.

Ook goed om te weten is dat een licentie via Malta altijd voor wat extra bescherming zorgt. Wij zijn dus best gelukkig met de scores van deze nieuwe bookie.