weddenbonus nieuws

Inzetten op Slowakije Nederland levert € 50 Gratis op!

Ben je woonachtig in Nederland en nog geen klant bij Mr Green? Dan is nu hét moment om je aan te melden. Een eerste weddenschap van € 20 of meer levert je namelijk, ongeacht het resultaat, € 50 aan Gratis Weddenschappen op! Je kunt inzetten op elk duel naar keuze, dus ook op Slowakije Nederland van donderdagavond. In dit artikel bespreken we de bonus, Mr Green en blikken we vooruit op het vriendschappelijk treffen tussen beide landen.
 

Hoe krijg ik € 50 Gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20 of meer op een 1.80(+) quotering.
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat van je bet, 2 x € 25 aan Free Bets.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen d.m.v. enkelvoudige bet op een 1.80(+) odd.
  • Alle winst uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden echt geld voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Blijf spelen en pak wekelijks € 10 Gratis!

Niet alleen bovenstaande Mr Green Bonus is het aanmelden waard. Ook op de lange termijn loont het zich om je weddenschappen bij Mr Green te plaatsen. In elke week waarin je tussen maandag 00.01u en zondag 23.59u voor € 100 of meer aan bets speelt, krijg je een € 10 Free Bet. Ook is het wedden aanbod groot en zijn de quoteringen aantrekkelijk. Mr Green behoort tot de Bookmakers met iDeal en tegelijkertijd ook tot de Beste Bookmakers Nederland. Wil je je eerste weddenschap plaatsen op Slowakije Nederland? Lees dan zeker nog even onze voorbeschouwing en bekijk de quoteringen.
 

Voorbeschouwing Slowakije Nederland

Zowel Slowakije als Nederland zijn er niet bij in Rusland deze zomer. Slowakije eindigde weliswaar als nummer 2 in een groep met o.a. Engeland en Schotland maar had niet genoeg punten om tot de beste 8 nummers 2 te horen. Nederland kwam niet verder dan plek 3. Wedden op WK 2018 op Nederland is niet mogelijk, op dit oefenduel kun je echter wel inzetten. In dit 3e duel met Koeman als bondscoach hoopt Nederland de goede lijn van de 3-0 overwinning tegen Portugal voort te zetten. Het treedt aan met de sterkst mogelijke selectie en een odd van 2.10 vinden wij daarom ook niet slecht. Gelijkspel is 3.25 en winst Slowakije 3.45. Volg jij onze bet op Nederland of kies je voor een alternatief? Speel bij Mr Green en ontvang hoe dan ook € 50 Gratis!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
WK Fun Bets met mooie quoteringen bij BetFIRST!
volgend artikel
Inzetten op WK Topscorer en krijg Free Bets bij Doelpunten!