weddenbonus nieuws

Maak 8x zoveel Winst bij zege Engeland in Slovenië!

Vandaag worden de laatste wedstrijden van de 2e en 3e WK Kwalificatie speelronde afgerond. Op deze laatste speeldag pakt 888Sport uit. Nieuwe Nederlandse klanten wedden met een odd van 7.0 op winst Engeland in plaats van € 1.62. Een inzet van € 10 zorgt ervoor dat je maar liefst € 60 wint in plaats van € 6,2. Dit is ruim 8x meer winst dan oorspronkelijk!

Hoe wed ik op Engeland @ 7.00 bij 888Sport?

  • Registreer je bij 888Sport via een van de 888Sport Bonus Banners op deze site.
  • Maak een storting van € 10 of meer. Dit kan via alle denkbare stortingsmethoden.
  • Wed € 10 op winst Engeland uit bij Slovenië tegen de oorspronkelijke 1.62 odd.
  • Als Engeland daadwerkelijk wint, zet 888Sport deze odd om in een odd van 7.00!
  • 888Sport betaalt oorspronkelijke winst uit + daarnaast extra winst in Free Bets.
  • Free Bets kun je binnen 7 dagen benutten en alle gemaakte winst is voor jou!

 

Slovenië Engeland Wedden
© 888Sport

 

888Sport – Oneindig veel promoties en acties!

Bovenstaande 888Sport Promotie is er eentje die nieuwe klanten beloont met meer dan 8x zoveel winst! Belonen doet 888Sport sowieso al door je veel promoties aan te bieden waarbij je bijvoorbeeld extra winst maakt of Free Bets wint. Als voorbeeld nemen we de aantrekkelijke 888Sport Goals Mean More Actie. Hierbij krijg je een Gratis Wedden van € 5 cadeau bij elk extra doelpunt dat jouw gekozen team maakt. Ook is er bijvoorbeeld een promotie waarbij je bij doelpunten na de 88e minuut je inzet terugkrijgt. De quoteringen van 888Sport zijn daarnaast bijzonder interessant wat een aanmelding zeker de moeite waard maakt! Lees naar wens nog de Slovenië Engeland voorbeschouwing en plaats je bet!

Engeland – Ongenaakbare Kwalificatiereeks!

Het was gisteren precies 7 jaar geleden dat Engeland haar laatste EK/WK kwalificatie wedstrijd verloor. Sindsdien is Engeland 38 maal ongeslagen waarbij de laatste 13 duels gewonnen werden. Hoewel het spel van het Engels elftal niet al te goed is, is de kwalificatiereeks absoluut subliem. Met nieuwe coach Allerdyce werd Malta met 2-0 verslagen. Slovenië wist verassend bij Slowakije met 0-1 te winnen maar behoort zeker niet de topteams van Europa. We voorzien dan ook weinig problemen voor het volledig fitte Engeland en raden je dan ook absoluut te profiteren van de 7.00 odd die 888Sport jou biedt. Meld je onderstaand direct aan en jij kan gemakkelijk € 10 omzetten in € 70!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nederland @ 15.00 - Frankrijk @ 9.00 bij 888Sport!
volgend artikel
Chelsea wint van Leicester City @ 7.00 bij 888Sport!