Belangrijke Informatie

SLBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De SLbet Bonus was beschikbaar tot 18-07-2017. Kijk op de SLbet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

SLBet Bonus – eerste stortingsbonus

De SLBet Bonus is beschikbaar voor Nederlanders en Belgen en is een 100% stortingsbonus tot € 100. Door je stortingsbedrag eenmaal rond te spelen via combinatieweddenschap(pen) van 3 selecties, met elk een minimum quotering van 1.50, krijg je de 100% bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 5x in te zetten op opnieuw combinatie weddenschappen met 3 of meer selecties van 1.50(+) quoteringen om de gehele bonus vrij te spelen.

Bonus details

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De 100% SLBet Bonus tot € 100 krijg je door 1x je stortingsbedrag in te zetten op een combinatie weddenschap van 3 of meer selecties, met elk quotering van 1.50 of hoger. Erna hoef je enkel nog het ontvangen bonusbedrag 5x in te zetten op opnieuw 3(+) selecties combi bets met 1.50(+) odds per selectie. Na ontvangst van je bonus heb je hiervoor 30 dagen de tijd. Per weddenschap telt maximaal 1x de hoogte van het bonusbedrag mee voor het vrijspelen. Je kunt in je combi bet kiezen voor alle selecties op Draw No Bet en Asian Handicap na. Storten bij SLBet kan o.a. met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.50

Tips

x

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

18-07-2017

Conclusie

Met het 1x inzetten van je stortingsbedrag en 5x inzetten van je bonus bedrag speel je de SLBet Welkomstbonus snel vrij. Ook is het mooi dat het een 100% stortingsbonus is tot een bedrag van € 100. Het enige jammere is dat je enkel je bonus kunt vrijspelen op combinatie weddenschappen van 3+ selecties. De minimum odd van 1.50 per selectie is echter redelijk en ook met 30 dagen vrijspeeltijd heb je relatief gezien voldoende tijd. Wij waarderen de SLBet Bonus dan ook met 4 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en bonusbedrag
  • Gunstige rondspeel voorwaarden
  • Gunstige rondspeeltijd
  • Relatief hoge rondspeel quotering

Voorbeeld

Je stort een bedrag van € 100 en speelt in totaal voor € 100 aan combi bets van 3(+) selecties en (1.50+) odds. Hierna ontvang je direct € 100 bonus. Je dient nu nog 5x je bonusbedrag in te zetten. In totaal dus € 500 aan combi bets. Als je dit gedaan hebt, binnen 30 dagen, is je gehele bonus vrijgespeeld.

Verkrijg de bonus in drie stappen