14:30 uur

Sinterklaas bij Unibet!

Bookmaker  Unibet viert Sinterklaas mee. Voor Nederlandse klanten zijn maar liefst vijf Ipad mini’s beschikbaar. Deze geeft Unibet weg aan de spelers met die met de hoogste quotering een weddenschap weet te winnen. Deze actie loopt tot 1 december waardoor enige snelheid geboden is, maar met het oog op de komende Champions League wedstrijden lijkt dit geen probleem.

 

Om kans te maken op één van de vijf Ipad mini’s van   Unibet dient u een weddenschap met een minimale waarde van €10 af te sluiten. De minimale quotering, om mee te kunnen dingen naar een Ipad mini bedraagt 3,50 en mag bij zowel pre-live evenementen worden afgesloten als bij live evenementen. Op de site van  Unibet.nl wordt vervolgens een dagelijkse top vijf bijgehouden, zodat u uw ranking kan blijven checken.

 

Een aantal quoteringen waarmee u wellicht in aanmerking zou kunnen komen voor een hoge ranking zijn bijvoorbeeld

  • Ajax – Barcelona met een quotering van maar liefst 6,50 in geval van winst van Ajax. Met een gehavend Barcelona lijkt dit niet onmogelijk.
  • FC Porto – Austria Wien met een quotering van maar liefst 15,00 (!) in geval van winst van Austria Wien. De meest succesvolle club uit Oostenrijk strijd voor haar laatse Europese kans.

 

Voor een hoge plaats op de ranking lijkt met name de laatste mogelijkheid een uitstekende optie. Daarnaast kunnen quoteringen natuurlijk worden gecombineerd in een gecombineerde weddenschap voor een nog hogere quotering. De actie van  Unibet lijkt daarmee tweeledig. Met een dergelijke quotering wordt de winst verveelvoudigd en daarbij maakt u kans op een Ipad mini! Naaste deze unieke actie hebben we ook de welkomstbonus van Unibet uitgelicht. Naast deze acties van Unibet zijn er tal van andere bookmakers met aanbiedingen en bonussen. De complete lijst is  hier te vinden!