weddenbonus nieuws

De beste odds bij wedden op Sheffield United – Newcastle United

Op 12 januari staat na een week rust weer een mooie speelronde klaar in de Premier League. De eerste wedstrijd van de avond is die tussen Sheffield en Newcastle!

 

Komt Sheffield dit seizoen nog van de laatste plaats af?

Met twee punten uit 17 wedstrijden ziet het er niet bepaald rooskleurig uit voor Sheffield United. In zeventien partijen zelf acht keer scoren en er maar liefst 29 om je oren krijgen, daar wordt je niet vrolijk van. Toch zijn er nog 21 wedstrijden te gaan en zal Sheffield er alles aan doen om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het verschil met nummer 19 West Brom is zes punten maar het gat met Fulham dat 18e staat met twee wedstrijden minder gespeeld is al negen punten. We verwachten eigenlijk ook niet dat de bookmakers België Sheffield al te veel kansen zullen geven. Het goede nieuws is dat er vrijwel geen blessures zijn. Alleen Jack O’ Connell is er niet bij tegen Newcastle United. Ook Newcastle heeft al zes wedstrijden niet meer gewonnen en daar kan nog wat extra hoop uit worden geput. Is het genoeg voor de eerste overwinning van het seizoen? We betwijfelen het maar laten je zo zien wat de odds zijn bij de betting sites.

 

De vrije val van Newcastle United

Newcastle staat op 19 punten, dat zijn er 17 meer dan Sheffield United. Toch hadden dat er een stuk meer kunnen zijn. De laatste anderhalf maand loopt het namelijk allesbehalve soepel bij de Magpies. De kritiek op Steve Bruce neemt alsmaar toe en er wordt letterlijk geen wedstrijd meer gewonnen. De laatste overwinning was op twaalf december tegen West Brom. In de League Cup werd Newcastle uitgeschakeld door Brentford. Als de vorm van Newcastle zo doorgaat zullen we misschien met enige mazzel boven de degradatiestreep eindigen. De fans verlangen naar meer en eisen overwinningen. Tegen Sheffield United lijken er kansen te liggen om het tij te keren. We gaan eens kijken wat ze bij Unibet geven voor odds bij deze wedstrijd. Wil je graag inzetten maar eerst nog wat meer lezen over deze bookmaker, lees dan ook eens onze Unibet review.

 

 Wedden op sheffield - newcastle 12-1-2020

©Unibet

 

 

De beste odds op deze wedstrijd

Mocht je, net als wij, denken dat Newcastle sterker is en uiteindelijk wint van Sheffield, dan raden we je aan zo snel mogelijk naar Unibet te gaan. Sheffield is hier namelijk favoriet met 2.50 voor de overwinning en dat betekent dat de odds voor winst van Newcastle nog hoger liggen! Wedden op Newcastle geeft je bij deze bookmaker namelijk drie keer je inzet. Een gelijkspel geeft je 3.25 en dat is gelijk het hoogste dat je kunt vinden. Klinkt goed toch? Meld je snel aan bij Unibet om gelijk met deze odds te kunnen wedden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Laat Liverpool ook tegen Newcastle punten liggen?
volgend artikel
Wedden op de Serie A kraker tussen AC Milan en Juventus