weddenbonus nieuws

CL Avond bij Circus: € 10 Free Bet bij € 25 inzet en meer!

Vanavond om 20u45 zijn er de volgende topwedstrijden te volgen in de Champions League: Sevilla tegen Leicester en Porto ontvangt Juventus. Zullen we veel doelpunten krijgen of worden het gesloten wedstrijden? De spanning is nu al te snijden en Circus doet er nog een schepje bovenop.  Maak nu een storting en gok voor minstens 25 euro op een of beide wedstrijden en ontvang gratis 10 euro bonus voor elke weddenschap die je plaatst. We leggen je graag uit hoe je in aanmerking komt voor deze Free bonus. Daarnaast biedt Circus ook andere promoties aan voor Nederlandse en Belgisch wedders.
 

Hoe ontvang ik deze gratis bonus van 10 euro bij Circus.

  • Log in of registreer je via een van de Bonus Banners op onze website bij Circus.
  • Stort minstens 25 euro voor 20u45 met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Selecteer je deelname voor deze € 10 bonus via groene kader op je wedformulier.
  • Wed minstens € 25 op deze duel(s) a.d.h.v. een enkelvoudige bet met 1.40(+) odd.

 

Circus Freebet promo 10 euro © Circus

 

Welke andere promoties heeft Circus nog?

Deze Champions League actie is inderdaad een hele goede aanbieding en is altijd een schot in de roos. Daarnaast heeft Circus Bonus ook de volgende interessante acties. Als tweede promotie is er de gratis weddenschappen voor de Europa League! Ook hier krijg je gratis 5 euro bonus als je minstens 20 euro stort en bet op de Europa League wedstrijden. Voor wie graag mobiel wedden doet, kan je nu ook de nieuwe Circus app downloaden. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je 5 euro bonus om de App te testen. Het loon echt om deze app te downloaden. Nog een nieuwigheid bij Circus is de Circus Club. Hier kan je profiteren van nog meer voordelen en je maakt ook kans om mooie prijzen te winnen. Voor nieuwe klanten is er ook een speciale aanbieding. Wanneer je een eerste weddenschap plaatst van 10 euro, krijg je 3 maal 10 euro gratis weddenschappen als welkomstbonus. Vul ook zeker je telefoonnummer in en ontvang een extra 5 euro bonus. Dit is maar een greep uit de talloze promoties die Circus voert. Hierdoor is het logisch dat Circus bij de top van Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers België hoort.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op ADO tegen Feyenoord - Pak je € 5 gratis inzet!
volgend artikel
Gokken op Zenit Anderlecht bij Betcenter met € 115 Bonus!