11:09 uur

Seizoensweddenschappen uitgelicht

Steeds meer bookmakers bieden weddenschappen aan die al vooruitlopen op de eindklassering van teams. Welk team degradeert of welk team staat aan het eind van het seizoen op de hoogste trede. Unibet  biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om van een tweetal teams te wedden op diegene die als hoogste eindigt. In de Nederlandse eredivisie kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de kampioenskandidaten Ajax en PSV of Feyenoord  en FC Twente. Ook in de onderste regionen van de eredivisie zijn deze keuzes te maken voor PEC Zwolle en Willem II of VVV-Venlo en Willem II. Per competitie geeft Unibet deze mogelijkheid. Dit geldt overigens niet alleen voor voetbal. Ook voor sporten als basketbal, formule 1 of  Rugby zijn deze weddenschappen aan te gaan.  Ook bookmaker Bwin biedt spelers de mogelijkheid alvast vooruit te lopen op een aantal zaken. Wie wordt wereldkampioen in Brazilië 2014. Vooralsnog blijkt Brazilië zelf de beste papieren te hebben volgens de bookmakers van Bwin. Dichterbij, in Europa wordt de mogelijkheid geboden om te wedden op de finalisten van de Champions League dit jaar. In dat geval krijgen Barcelona en Bayern München de beste papieren toebedeeld.

Tot slot de opmerkelijke mogelijkheden die Betway aan spelers biedt. Naast de regulier te spelen wedstrijden in alle mogelijke competities is hier ook een mogelijkheid om in te zetten op de stad die de zomerspelen van 2020 mag gaan organiseren. Hier zijn Istanbul, Tokyo en Madrid de gegadigden. Ook dichterbij is er een mogelijkheid om op een onzekere gebeurtenis te gaan inzetten. Wie de nieuwe paus wordt behoort eveneens tot de mogelijkheden om op in te zetten. Deze mogelijkheden worden onder ‘specials’ aangeboden op Betway.com

De mogelijkheden om op eind klasseringen en rangschikkingen te wedden zal in de komende periode nader worden toegelicht en uitgewerkt op weddenbonus.com. Houd daarom de site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen op dit gebied!