weddenbonus nieuws

Schotland België : Free Bet tot €20

Ter voorbereiding op de Nations Cup oefenen Schotland en België tegen elkaar op vrijdag 7 september. Dit is de eerste maal sinds het WK dat de internationale teams weer in actie schieten. Napoleon Games heeft voor zijn Belgische wedders een Free Bet van € 20 en voor nieuwe klanten zelfs Free bets tot € 200 op je wachten. We vertellen hieronder wat je dient te doen om te genieten van deze promoties en kijken vooruit naar Schotland België.

Nieuwe speler bij Napoleon Games: €200 Free Bets

  • Maak eerst een account aan bij Napoleon Games door hier op de banner of link te klikken.
  • Storten kan je doen via allerlei methodes waaronder Visa, MasterCard, Bancontact.
  • Wil je genieten van de maximale bonus? Stort dan minimum € 200.
  • Daarna dien je een eerste weddenschap te plaatsen van minimum € 200 aan 2.00 odds.
  • Als die eerste bet winnend of verliezend is, je ontvangt altijd 4 Free Bets.
  • Deze 4 Free Bets hebben dan de totale waarde van je eerste weddenschap.
  • De winst die je behaalt uit deze Free Bets, zijn volledig voor jou.

Het grote voordeel van de Napoleon Games Bonus is dat je weinig risico neemt. Want ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap, ontvang je toch de Free Bets. Deze kan je dan inzetten op noteringen en evenementen naar keuze en dit binnen de 15 dagen.

NapoleonGames Welkomstbonus © Napoleon Games

Schotland België : Free Bet tot € 20

Deze promotie is er enkel voor Belgische spelers en houdt in dat je een weddenschap pre-match op een doelpunten maker dient te plaatsen. Dus als je denkt dat Lukaku zal scoren, dan kan je € 20 op hem plaatsen. Als je bet dan verliezend is, ontvang je een Free Bet ter waarde van € 20. De minimale inzet dient € 10 te zijn en je ontvangt dan 100% je inzet terug bij een foutieve gok.

Voorbeschouwing Schotland België

Deze wedstrijd heeft niet veel te betekenen want beide bondscoaches zullen de kans geven aan nieuwe spelers. Toch verwacht de Belgische bondscoach, net zoals de Betting sites Nederland dat België zal doorgaan op zijn elan van het WK. De Rode Duivels hebben een notering van 1.49 voor een overwinning, terwijl de Schotten een odd krijgen van 6.10. Wil je gokken op de doelpuntenmakers, dan krijg je voor Lukaku een quotering van 4.20 voor het eerste doelpunt. Dit zijn hoge odds als we de Bookmakers vergelijken. Ook al hebben de duels tussen de Schotten en de Rode Duivels vroeger intensieve duels opgeleverd, toch verwachten we dat de Belgen dit duel winnend zullen afsluiten. Wat denk jij? Schrijf je in bij Napoleon Games en waag je kans.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
€ 50 Gratis voor Nederland Peru
volgend artikel
Wedden op Club Brugge Lokeren: verdubbel je storting