Scandibet in onze landen

Opgelet: Scandibet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima alternatief. 

We proberen altijd onze lijsten zo up to date mogelijk te houden en daarom komen we ook af met onze Scandibet Review. Deze bookmaker beschikt over het Pay&Play formaat wat betalingen super snel maakt. Het voordeel is dat je bij een storting meteen ook geregistreerd bent via je Trustly (bankrekening) details.

Scandibet logo

© Scandibet

Scandibet Registreren

Zoals je kan zien, verloopt een registratie automatisch nadat je een storting maakt. Dit gebeurt dan via Trustly, het enige mogelijke betaalmiddel. Verificatie is meteen klaar na je eerste betaling, dankzij het samenwerkingsakkoord tussen jouw bank en Trustly. Dit bespaart een hele hoop zooi waardoor je dus geen documenten moet versturen. Dit proces duurt af en toe redelijk lang bij andere bookmakers, en vertraagt het uitbetalingsproces.

Registratie is dus heel eenvoudig, en zolang je een bankrekening bij één van de Trustly banken hebt, is er geen probleem.

Andere belangrijke Scandibet zaken

We gaan graag even kort over alle andere facetten van de site.

Geld storten

Hoe zet je geld op je sports betting saldo? Dit kan dus enkel via Trustly, dat net zoals iDEAL werkt. Je kan het als een tussenpersoon tussen je bank en de bookmaker beschouwen die het hele gedoe versnelt.

Uitbetalen gaat dus ook via Trustly, en gebeurt ook bijna ogenblikkelijk. Snelheid is de centrale pilaar in het hele Pay & Play spel.

Klantenservice

De klantenservice van Scandibet werkt naar behoren. Helaas kan je niet bellen met de support. Dit zijn de opties:

  • Live chat
  • Email

Bonus

Jammer genoeg is er geen bookmaker bonus. Je eerste storting krijg dus geen extra cadeau. Dit is de grootste teleurstelling van Scandibet.

Promoties

Ook kwa promoties zijn er grote gebreken. Vaste promo’s zijn nergens te vinden op heel de website. Ook hier zijn we niet tevreden mee. Dit is natuurlijk ook een beetje het concept van de site. Je hoeft geen email of telefoonnummer te geven, dus hierdoor word je ook nooit gespammed met aanbiedingen.

Wedden aanbod

Kwa wedden aanbod zit het wel iets beter. Er kan op ongeveer 25 sporten gewed worden wat meestal wel genoeg is. Ook de marges op voetbal zijn vergelijkbaar met andere degelijke bookmakers. Hierover hebben we geen klachten.

Mobiele site

Een Scandibet app bestaat niet, hoewel de site perfect beschikbaar is vanop eender welk apparaat. Tegenwoordig is een app eigenlijk niet zo nuttig meer, dankzij sterk geoptimaliseerde mobiele websites. Dit is dus geen probleem voor ons.

Legale informatie

Scandibet beschikt over een MGA licentie onder Bethard group. Dit bedrijf heeft meerdere bookmaker brands onder hun zicht. Een licentie binnen Europa is natuurlijk altijd een pak veiliger. Deze informatie vind je trouwens ook in de footer van de Scandibet website, of in de T&C.

Scandibet Conclusie

Een groot minpunt is natuurlijk het ontbreken van een wedden bonus. Ook kwa promoties zijn we niet echt tevreden, gelukkig zijn de odds redelijk goed. Ook de MGA licentie is een groot pluspunt.

Over het algemeen is Scandibet dus een prima website, dus als je eerder op zoek bent naar een bookie die zich focust op zaken zoals snelle uitbetalingen en degelijke odds… dan is Scandibet misschien iets voor jou!