Belangrijke Informatie

SBOBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De SBOBET Bonus was beschikbaar tot 31-01-2019. Kijk op de SBOBET pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

SBOBet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

SBObet biedt nieuwe klanten uit Nederland met de SBObet Bonus een stortingsbonus van 15% tot € 200. Gebruik bij je storting de SBObet Bonus Code DEPBON44. Je hebt vervolgens 60 dagen de tijd om je stortingsbedrag 14x in te zetten op quoteringen van 1.50 of hoger. Hierna ontvang je je bonus in geld. Je kunt alle weddenschappen naar keuze spelen, zowel pre-match als live. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

15%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 10

Bonus code

DEPBON44

Rondspeel voorwaarden

14 x eerste storting rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

60 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Registreer je bij SBObet en maak vervolgens een storting met Bonus Code DEPBON44. Storten bij SBObet kan onder andere met Visa/Mastercard, Maestro, Neteller en Skrill. Hierna heb je 60 dagen de tijd om je stortingsbedrag 14x in te zetten. Hierna ontvang je je 15% bonus tot € 200 in echt geld. Vrijspelen kan door je stortingsbedrag 14x in te zetten op quoteringen van 1.50 of hoger. Je kunt alle mogelijke weddenschappen naar wens spelen. meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-01-2019

Voorbeeld

Stel je maakt een account aan bij SBObet en wenst € 50 bonus te ontvangen. Je storting dient in dit geval € 750 te bedragen. Dit stortingsbedrag zet je vervolgens binnen 60 dagen 14 x in (= € 10.500). Na het inzetten van dit bedrag op quoteringen van 1.50 of meer is je bonus volledig vrijgespeeld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag van € 200
  • Quoteringen vanaf 1,50 volstaan al voor rondspelen
  • Relatief laag bonuspercentage

Conclusie

De SBObet Bonus is met een maximum van € 200 relatief gezien erg hoog. Het stortingspercentage is met 15% helaas gemiddeld gezien wel wat lager. Gelukkig zijn de bonus voorwaarden daarentegen prima. Je hoeft enkel je stortingsbedrag in te zetten, dit 14x en je bonusbedrag niet. Ook heb je met 60 dagen behoorlijk lang de tijd en is een rondspeel quotering van 1.50 erg gunstig. De SBObet Bonus krijgt van ons 3 sterren. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij SBObet. Voer voordat je gaat storten de SBObet Bonus Code DEPBON44 in.
2
Stort nu bij SBObet.
3
Speel je storting 14 keer rond tegen quoteringen van 1.50 en pak de bonus tot € 200.

SBOBet Review & Ervaringen

SBOBet is een Aziatische bookmaker die reeds jarenlang online is en verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ´Asian Operator of the year Award´. SBOBet focust zich echter niet enkel op Azië maar ook op Europa. Zo is het sponsor van Dundalk FC en verwelkomt het Nederlandse klanten. Wij laten je kennis maken met haar aanbod in deze SBOBet Review.

SBOBet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de SBOBet buttons op onze website hebt geklikt, kom je op de website van SBOBet. Hier kun je bovenaan links de ´Join Now Free´ button aanklikken en het aanmeldformulier vervolledigen. Erna kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je onder andere de keuze uit Visa, Mastercard, Skrill en Neteller en storten kan vanaf € 40. Ook storten met een bankoverschrijving kan, dit is echter vanaf € 100. Aan storten zijn geen verdere kosten verbonden.

SBOBet Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de welkomstbonus van SBOBet. Elke maand past SBOBet haar welkomstbonus aan maar doorgaans is het een 15% stortingsbonus tot een bedrag van circa € 200. Bij je storting dien je altijd de bonus code in te geven. Helaas biedt SBOBet geen (tijdelijke) promoties aan.

SBOBet Welkomstbonus
© SBOBet

SBOBet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

SBOBet geeft je de mogelijkheid om op meer dan 30 verschillende sporten te wedden. De hoeveelheid selecties waar je op kunt inzetten is helaas minder groot. Mobiel Wedden kan via de mobiele website van SBOBet of door de app te downloaden. De app is zowel voor Android als iPhone beschikbaar.

SBOBet Quoteringen en Limieten

Een groot voordeel van wedden bij SBOBet is dat de quoteringen erg hoog zijn. Met een gemiddelde marge ver onder de 5% behoort SBOBet absoluut tot de bookmakers met de hoogste quoteringen. Het feit dat SBOBet een Aziatische bookmaker is, zorgt er daarnaast direct voor dat je niet te maken krijgt met limieten. Europese bookmakers willen winnende spelers nog wel eens limiteren, SBOBet doet dit niet.

SBOBet Uitbetaling en Contact

Net als storten, kun je bij SBOBet uitbetalen met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een bankoverschrijving. Terugstorten met Visa, Mastercard kan vanaf € 40, het geld staat uiterlijk binnen 24 uur op je rekening en je mag zoveel opvragingen doen als je wil zonder kosten. Ook terugstorten met Skrill en Neteller kan vanaf € 40 en het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Het enige verschil is dat je maximaal 4 terugstortingen per maand kosteloos kunt doen. Ook voor een bankoverschrijving geldt deze 4 keer per maand regel. Terugstorten kan vanaf € 100 en het neemt zo´n 1-4 dagen tijd in beslag. De klantenservice is verder geweldig. Ze zijn onder andere te bereiken via telefoon, mail, live chat, Whatsapp en Skype.

SBOBet Conclusie

SBOBet is een bookmaker die met name populair is onder de wedders die grotere bedragen spelen. Je profiteert namelijk van erg hoge quoteringen en krijgt niet te maken met limieten. Daarom dat ook de minimale storting en uitbetaling € 40 bedraagt. SBOBet hecht heel veel waarde aan de tevredenheid van haar spelers en daarom kun je de klantenservice ook via ongekend veel kanalen bereiken. Spelers die met hogere bedragen spelen zijn vaak ook minder geïnteresseerd in welkomstbonussen en promoties, daarom vind je deze ook niet terug bij SBOBet. Het wedden aanbod is met meer dan 30 sporten verder uitstekend en met name vind je er veel Asian Handicaps terug. De SBOBet App is tenslotte een mooie bijkomstigheid voor je wedplezier. Al met al raden we SBOBet met name aan de wedders die met grotere bedragen spelen. Recreatieve wedders zijn uiteraard ook welkom maar dienen het dan wel te doen zonder vele promoties.