weddenbonus nieuws

De Rode Duivels op bezoek bij San Marino, wedden op kwalificatie Euro 2020

Vrijdag speelt België de eerste van twee kwalificatiewedstrijden op verplaatsing. De eerste wedstrijd wordt in San Marino gespeeld. Het dwergstaatje heeft de afgelopen wedstrijd niet gewonnen en lijkt op voorhand niet opgewassen tegen de Rode Duivels

 

België in San Marino zonder de gebroeders Hazard

Tijdens de training op dinsdag moest zowel Thorgan als Eden Hazard voortijdig afhaken. Eden kampte al langere tijd met een spierblessure en is daardoor ook nog niet opgenomen in de selectie van Real Madrid terwijl jongere broer Thorgan tegen FC Köln een ribblessure opliep. Bondscoach Roberto Martinez kan dus geen beroep doen op de broers maar buiten Axel Witsel en doelman Casteels zijn de overige vedetten van België wel fit.

 

De bondscoach, waarvan zijn contract overigens afloopt na het Europees Kampioenschap 2020, heeft maar één doel voor de wedstrijd tegen San Marino, met zoveel mogelijk doelpunten de wedstrijd winnend afsluiten. Als de ploeg van Martinez de aankomende twee wedstrijden weet te winnen komt het dichtbij het eindtoernooi. De ploeg heel houden tegen San Marino zodat het op zoek kan naar winst in Schotland.

 

België staat er goed op. Met 12 op 12 staan de Rode Duivels stevig op de eerste stek. Waar België alle kwalificatiewedstrijden heeft gewonnen, heeft San Marino ze allemaal verloren zonder ook maar een keer te scoren. Het kreeg tot nu toe reeds 20 tegendoelpunten om de oren.

 

Wat zeggen de boekmakers over San Marino – België?

Er zijn voetbal gokken sites die de wedstrijdvan de Rode Duivels niet opnemen in hun wedden aanbod  We kijken even bij Circus om te zien wat de odds daar zijn. Ook vinden we hier een zeer goede sportweddenschappen bonus.  Mocht je gokken op een gelijkspel of zelfs winst van San Marino, kun je hier flink op verdienen. Gelijkspel levert 19 keer je initiële inzet op terwijl je bij winst van San Marino je meer dan 40 keer je inzet kan terugverdienen. Het is alleen nog de vraag of je zo’n gok durft te nemen natuurlijk.

 

inzetten op San Marino Belgie super odds gokken kwalificatie
© Circus

 

 

Inzetten op San Marino – België met super odds!

Eigenlijk is winst van België niet opgenomen in het wedaanbod van Circus en de Circus Bonus, maar als nieuwe speler kan je nu inzetten op winst van België met super odds! Als je inzet op deze match krijg je odds van 5.0! Dit zijn gigantisch hoge odds gezien de kleine kans dat San Marino ook maar een punt weet te pakken. Als je gebruik wilt maken van de super odds kun je verder geen aanspraak maken op eerste stortingsbonussen. Klik op de link beneden om direct in te zetten met Super odds

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Londense derby: Arsenal - Tottenham
volgend artikel
Wedden op Duitsland - Nederland met goede odds en bonus