weddenbonus nieuws

Benut € 5 Gratis voor jou EL Weddenschappen!

Vanavond staan de terugduels in de halve finale van de Europa League op het programma. Deze gelegenheid grijpen wij aan om Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij b-Bets zijn de kans te geven om exclusief € 5 gratis te pakken zonder storting. Ook wacht er een mooie 100% tot € 100 stortingsbonus. Reeds klant? Lees onze vooruitblik en benut onze tips en de prima quoteringen voor beide duels!

Hoe krijg ik € 5 Gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 in je account.
  • Wed binnen 30 dagen voor € 80 op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Saldo over? B-Bets zet dan max. € 50 van je bonus om in echt geld!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Stort en krijg nog eens € 100 cadeau!

Niet enkel bovenstaande Gratis Wedden actie wacht op jou. Ook krijg je een stortingsbonus van 100% tot € 100 op je eerste storting. Je kunt bij b-Bets storten met o.a. iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Na ontvangst van je bonus heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te op odds van 1.80 of hoger. Al je weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten tellen mee. B-Bets heeft een ongekend groot wedden aanbod waardoor je veel keuze aan weddenschappen hebt. Ook de quoteringen zijn vaak interessant, dit geldt eveneens voor Europa League Wedden. Lees onderstaand meer over de duels van vanavond en speel bij een van onze Beste Bookmakers.

Vooruitblik en Quoteringen

Ondanks verschillende kansen ging Salzburg in Frankrijk met 2-0 onderuit tegen Marseille. Vanavond dient het dus te winnen en hiervoor krijgt het een odd van 2.04. Gelijkspel is 3.50 en winst Marseille 3.40. Voor de Oostenrijkers is het alles of niet waardoor Marseille ruimte gaat krijgen en wij hun met een resultaat naar huis zien gaan. Een weddenschap op x2 @ 1.72 is daarom niet slecht. Het andere duel wordt in Spanje gespeeld tussen Atletico en Arsenal. Met 10 man wist Atletico 1-1 gelijk te spelen in London en zeker gezien het feit dat het 80 minuten in ondertal speelde was dit een topresultaat. In eigen huis krijgt Atletico zelden een doelpunt tegen en is het erg sterk. Een overwinning ligt in onze lijn der verwachtingen en kent een odd van 1.76. Gelijkspel is 3.45 en winst Arsenal 4.85. Speel jij met ons mee? Benut je € 5 gratis bij b-Bets en pak de € 100 stortingsbonus en start sterk!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Odds Boost - Win 19x je inzet als Roma zich kwalificeert!
volgend artikel
Giro 2018: Tips, Odds en € 130 Exclusieve Bonus!