Belangrijke Informatie

RoyalPanda accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Royal Panda Bonus was beschikbaar tot 31-01-2019. Kijk op de Royal Panda pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Royal Panda Bonus – gratis weddenschap

Bonus details

Royal Panda is een bookmaker die zijn nieuwe klanten uit Nederland een Gratis Weddenschap Bonus van 100% tot € 20 aanbiedt. Zodra je een eerste storting maakt via Visa, Mastercard of een overschrijving van minstens 20 euro en je plaatst een weddenschap van minimaal 2.00, ontvang je de 20 euro Free Bet. Dit ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap. Deze Free bet dien je in te zetten binnen de 90 dagen en dit ook op minimum odds van 2.00.
Opgelet: storten via Skrill, Neteller en Paysafecard is mogelijk, maar dan ontvang je geen welkomstbonus.
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 20

Min. storting

€ 20

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen na eerste storting

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Bij de registratie van je spelersaccount, dien je te kiezen voor Sport als welkomstbonus. Zodra je dan een eerste weddenschap plaatst van minstens 20 euro aan een minimum quotering van 2.00, zal je de Free Bet ontvangen en dit van 20 euro. Zowel bij winst als verlies krijg je deze Free Bet. Binnen de 90 dagen kan je dan deze Free Bet plaatsen op min 2.00 quotering op een evenement naar keuze. Enkel de winst uit deze weddenschap zal worden uitbetaald. meer minder

Tips

Als je stort via Skrill, Neteller, Paysafecard ontvang je geen bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-01-2019

Voorbeeld

Belangrijk bij deze bookmaker is dat je stort via Visa, Mastercard of bankoverschrijving. Als je stort via Skrill, Neteller of Paysafecard kom je niet in aanmerking voor deze welkomstbonus. Zodra je minstens 20 euro stort en dan minimaal 20 euro inzet op een notering van +2.00, ontvang je de Free Bet. Deze Free Bet van €20 dien je ook op een weddenschap van 2.00 te plaatsen. Als je dus €20 op 3.00 plaats, en je bet is winnend, dan ontvang je €60. Maar de Free Bet wordt hiervan afgetrokken: 60 - 20 = €40 nettowinst. Deze €40 kan je dan laten uitbetalen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Je ontvangt de Free Bet ongeacht het resultaat van je eerste Bet
  • 90 dagen de tijd
  • Hoge odd van 2.00 voor je 1e weddenschap
  • Laag maximum bonusbedrag
  • Geen bonus bij storting via Skrill, Neteller of Paysafecard

Conclusie

Royal Panda is nog niet zo bekend in Nederland en ze willen aan de hand van deze Free Bet nieuwe wedders bereiken. De Free bet van 20 euro is niet slecht, omdat je deze ontvangt ongeacht het resultaat van je eerste bet. De minimum odd van die eerste bet en de Free bet dienen wel minstens 2.00 zijn. Dit is veel en is hoger dan bij de meeste bookmakers. Het positieve van deze Free Bet is dat je slechts eenmaal je gestort bedrag dient in te zetten. Wij geven de bonus van Royal Panda een score van 3,5 sterren. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je via ons en selecteer de Sport bonus bij de registratie. Stort vervolgens via Visa, MasterCard of overschrijving.
2
Plaats een eerste weddenschap van min €20 op een evenement naar keuze en dit aan min odds van 2.00.
3
Ontvang een Free Bet met een waarde van €20. Deze Free Bet kan je dan plaatsen binnen 90 dagen op een evenement naar keuze met min odd 2.00.

Royal Panda Review & Ervaringen

Royal Panda is een bookmaker met meer dan 10 jaar ervaring. Ze aanvaarden momenteel enkel spelers uit Nederland en richten zich vooral op de wedders die het simpel willen houden. De klant staat centraal en dat merk je aan een goede klanten support. Wel is het even kijken hoe de Sportsbook juist werkt, maar na een korte periode ben je dit zo gewend. Lees hieronder onze Royal Panda ervaringen terug.

Royal Panda Account maken en Geld Storten

Enkel Nederlandse wedders kunnen zich registreren bij bookmaker Royal Panda. Klik hier op de button of foto en je komt onmiddellijk op de juiste pagina terecht. De website is in het Engels, maar onderaan kan je de taal wijzigen. Nederlands is jammer genoeg geen optie. Wil je vervolgens overgaan tot een storting, dan kan je dat doen via Visa, MasterCard of overschrijving. Er zijn ook andere manieren zoals Skrill, Neteller of PaysafeCard, maar dan vervalt je recht op de welkomstbonus.

Royal Panda Welkomstbonus en Promoties

Hierboven staan de details van de Royal Panda bonus tot € 20, maar jammer genoeg doen ze zelden promoties voor de sport evenementen. Via sociale media worden er wel acties bekend gemaakt in de vorm van verhoogde odds.

 

Bonus Royal Panda
© Royal Panda

 

Royal Panda Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod is moeilijk te vinden omdat ze werken met uitschuifbare menu’s. Belangrijk is hier om eerst het menu te selecteren en dan de pre match wedstrijden aan te duiden. Nu krijg je het volledig menu en dan merk je dat je kan wedden op meer dan 40 evenementen. Als je op een voetbalwedstrijd wilt wedden zijn er tussen de 160 – 270 sub weddenschappen mogelijk. Er is nog geen Royal Panda Android App of Royal Panda iOS App voorhanden. Je kan wel zonder problemen wedden via de mobiele website van Royal Panda.

 

Royal Panda Quoteringen en Limieten

De Royal Panda notering zijn gemiddeld in vergelijking met de andere bookmakers. We merken dat ze vaak de favoriet hogere odds geven dan de meer bekende bookmakers, terwijl de underdog een mindere odd krijgt dan bij de andere bookmakers. Dit houdt in dat Royal Panda een goede bookmaker is als je graag op de favoriet van een wedstrijd wedt. Er is nog niets bekend over limieten die RoyalPanda zou opleggen aan hun wedders.

 

Royal Panda Uitbetaling en Contact

Net zoals bij de andere bookmakers dien je eerst je account te verifiëren en daarna kan je je winsten laten uitbetalen. Deze uitbetaling gebeurt op net dezelfde manier als waarmee je hebt gestort. De klantenservice is bereikbaar via chat, email en telefoon. Je kan de details vinden via de Royal Panda helpsectie.

 

Royal Panda Conclusie

Deze bookmaker Royal Panda was voor ons een nobele onbekende. Ze hebben ons aangenaam verrast met het wedden aanbod, quoteringen en de klantenservice. Er zijn wel een paar werkpunten zoals promoties om de wedders aan zich te binden en het ontwikkelen van een app. Deze twee minpunten zijn niet noodzakelijk om toch plezier en vooral geld te winnen bij Royal Panda.