weddenbonus nieuws

Odds Boost – Win 19x je inzet als Roma zich kwalificeert!

Nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij YoBetIt kunnen nu profiteren van een zeer mooie odds boost. Je kunt inzetten op het Champions League AS Roma – Liverpool met als selectie dat Roma zich kwalificeert. In dat geval speel je met een 19.00 odd in plaats van 8.20! Aanvullend krijg je ook nog eens een 100% stortingsbonus tot € 50 op je eerste storting. Lees meer over deze acties en vind ook een voorbeschouwing terug.

Hoe wed ik op Roma to qualify @ 19.00?

  • Klik op een van de YoBetIt aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Geef bij het maken van je inschrijving de YoBetIt bonus code UCL05 in.
  • Maak een storting met bijv. Visa, Mastercard, Skrill of een PaySafeCard.
  • Plaats een pre-match enkelvoudige bet op AS Roma to qualify @ 8.20.
  • Gewonnen? Odd wordt 19.00. Extra winst uitgekeerd i.d.v.v. Free Bets.
  • Max. extra winst is € 100. Max. € 9.26 telt dus mee voor Odds. Boost.
  • Benut je Free Bets d.m.v. inzetten op 1.75(+) odds. Winst is erna voor jou!

 

Betting Roma Liverpool
© YoBetIt

 

 

Gebruik BONUS50 bij je storting voor bonus!

Naast bovenstaande odds boost voor nieuwe klanten wacht er nog een promotie bij YoBetIt. Als je bij je eerste storting de bonus code BONUS50 ingeeft krijg je een 100% bonus tot maximaal € 50. Door je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten op 1.20(+) odds binnen 14 dagen zet je je bonusgeld om in echt geld. YoBetIt behoort tot de nieuwe Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie en blinkt onder andere uit met een zeer groot wedden aanbod (48+ sporten), prima quoteringen en een overzichtelijke website. Een aanmelding is dan ook de moeite waard, zeker met voorgenoemde promoties!

Voorbeschouwing Roma – Liverpool

Vorige week overklaste Liverpool Roma en kwam het op een 5-0 voorsprong. In de slotfase liet het echter blijken achterin kwetsbaar te zijn en kwamen de Romeinen terug tot 5-2. Een 3-0 overwinning volstaat dus voor Roma om de finale te bereiken. Op voorhand lijkt dit lastig maar in de vorige ronde wist het Barcelona ook thuis met 3-0 te verslaan. Een odd van 19.00 door middel van bovenstaande actie is dan ook zeker het proberen waard. Zet je liever in op de reguliere odds? Winst Roma is  2.56, gelijkspel is 3.74 en winst Liverpool 2.48. Wat verwacht jij? Zet in bij YoBetIt en pak je bonussen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ontknoping in de Jupiler League - Benut € 150 bonus en goede odds!
volgend artikel
Benut € 5 Gratis voor jou EL Weddenschappen!