weddenbonus nieuws

Nog geen lid bij 1xBet? Pak nu exclusief € 130 risicovrije bonus!

Er staat deze week weer enorm veel Europees Voetbal op het programma en dit is dan ook een mooie kans om weddenschappen te plaatsen. Graag laten we je als Nederlander of Belg kennis maken met bookmaker 1xBet die jou de kans geeft om voordelig je bets te plaatsen en je eveneens welkom heet met een uitstekende bonus. Daarnaast blikken we vooruit op het duel Roma-Barcelona van dinsdagavond.
 

Hoe krijg 100% tot € 100 bonus bij 1xBet?

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij je inschrijving onze exclusieve 1xBet Promo Code 1x_3837.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Na je storting ontvang je een 100% bonus tot € 130 in je bonus account.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) selectie combi bets met 3(+) 1.40(+) odds.
  • Bonusgeld verloren? Geen probleem! Je echt geld is nog onaangetast!
  • Gewonnen? 1xBet zet maximaal € 130 van je bonusgeld om in echt geld.
  • Zet je stortingsbedrag 1x in op 1.10(+) odd voordat je kunt uitbetalen.

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

1xBet – Geweldig Wedden Aanbod en Odds

Bovenstaande bonus van 1xBet is van zeer goed niveau omdat je enkel met je bonusgeld hoeft te spelen en je echt geld hierbij onaangetast blijft. Dit is echter niet de enige reden die een aanmelding interessant maakt. 1xBet is de bookmaker met een van de grootste wedden opties op de bookmaker markt, je kunt namelijk op meer dan 50 verschillende sporten inzetten met vaak wel honderden selecties per duel, zowel pre-match als live! Daarnaast zijn de quoteringen zeer hoog! Dat de website Nederlandstalig is en de klantenservice goed te bereiken is, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Als we Betting Sites bekijken zien we dat 1xBet tot de Beste Bookmakers behoort en een aanmelding kunnen we dan ook aanraden.
 

Voorbeschouwing Roma Barcelona

Je kunt je 1xBet Bonus benutten op alle duels naar wens maar voor de geïnteresseerden in Wedden op Roma Barcelona blikken we alvast even vooruit. Barcelona wist in eigen huis het eerste duel met 4-1 te winnen. Een enigszins vertekende uitslag omdat Roma zeker ook prima kansen had en de scheidsrechter ook niet in hun voordeel fluitte. Roma weet in ieder geval dat het moet komen en Barcelona zal zeker ruimte krijgen. Wij denken dat het deze ruimte weet te benutten en zo opnieuw een overwinning zal neerzetten. Winst van Barcelona levert een 1.71 op, wij gaan graag voor grote winst en kiezen daarom winst met 2 of meer doelpunten verschil @ 2.67. Gelijkspel is 4.24 en winst Roma is 5.20. Wat verwacht jij van dit duel? Zet risicovrij in bij 1xBet en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Parijs Roubaix met mooie Odds en Bonus!
volgend artikel
€ 10 Risicovrij Inzetten op Tottenham - City > 2,5 goals bij Betser!