weddenbonus nieuws

Roland Garros: Wed op je favoriete tennisspeler voor winst in de Grand Slam!

Nog tot 9 juni is een van de klassiekers van de Grand Slams in het tennis bezig. In Parijs wordt namelijk Roland Garros gespeeld. We zijn op zoek naar opvolgers voor Rafael Nadal en Simona Halep, de winnaars van vorig jaar. Met 42 miljoen euro is er heel wat prijzengeld. Nadal, Djokovic, Federer, Thiem en nog meer toppers zijn van plan om hun deel daarvan mee te nemen. En ook de bookmakers willen deze afspraak niet missen. Zoals Circus, waar je tot 9 juni meer dan € 30.000 in gratis weddenschappen vindt. Voor elk winnend weddenschap ontvang je punten voor het algemene klassement van de promotie.
 

Circus odds voor Roland Garros en tennisweddenschappen

Je begrijpt het al, wedden op Roland Garros kan je heel wat opleveren. Op onze speciale site vind je de beste aanboden van de bookmaker voor deze weken. Bij Circus vind je onder meer selecties voor het enkelspel van de mannen en vrouwen en het dubbelspel voor vrouwen, mannen en gemengde ploegen. Zo vind je per match ongeveer 20 verschillende selecties bij de bookmaker. Wed bijvoorbeeld op winst van outsider Laaksonen tegen Djokovic met odds van 16.70. Onder meer weddenschappen op de exacte score en de resultaten over/under van elke set zijn mogelijk.
 

Novak Djokovic is de grote favoriet tegen Laaksonen op Roland Garros
© Circus

 

Pak 100% tot € 250 met je eerste storting bij Circus

Elke nieuwe klant kan nu tot € 250 pakken met de stortingsbonus van Circus. Indien je nog geen account bij de aanbieder hebt, volg je gewoon onze link naar de homepage. Daar kun je nu rechts boven een account voor sportweddenschappen aanmaken. Klik rechts boven in het menu op registreren en volg daarna de stappen van de bookmaker. Vanaf een eerste storting van € 10 ontvang je 100% van je stortingsbedrag als Circus bonus.
 
Met een maximum bedrag van € 250 hoort dit aanbod absoluut tot de hoogst beschikbare bonussen. Nog een sterk punt – de sportweddenschappen bonus moet enkel 1 keer worden ingezet binnen de 7 dagen tegen odds van minstens 1.50. En dat is nog niet alles! Bij Circus wachten er ook nog € 10 als gratis weddenschappen op je. Voor het registreren van je account ontvang je al € 5 als free bet. En dat is ook het geval indien je een gsm-nummer achterlaat bij je aanmelding. Deze € 10 gratis weddenschappen moeten wel 30 keer worden gespeeld tegen odds van 1.60 of hoger.
 

De stappen naar je welkomstbonus van Circus:

  • Klik op onze link naar de homepage van de bookmaker
  • Maak rechts boven in het menu je Circus account aan
  • Plaats een storting van minstens € 10 in je account
  • Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bonus
  • Speel de bonus een keer met odds van 1.60 of hoger

Maak dus nu je account voor sportweddenschappen bij de aanbieder aan. Wed daarna op het tennis van Roland Garros bij bookmaker Circus!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Play - Offs Nederland: Wie promoveert en wie degradeert?
volgend artikel
Tottenham Liverpool Gokken CL Finale: € 100 Gratis + Verhoogde Odds