15:02 uur

Rico Verhoeven – Badr Hari odds van de vechtpartij van het jaar!

2016! Zo lang is het al geleden dat deze twee kerels nog eens overeen stonden in de ring. Dit laatste gevecht eindigde helaas in een klein beetje teleurstellende opgave van Badr Hari wegens een arm blessure. Wordt het dit keer beter? We kijken naar de quoteringen en schijnen licht op wie de favoriet is in deze helse match!

 

Wedden op Rico Verhoeven – Badr Hari quoteringen

Sinds het nieuws bekend gemaakt werd op 17 oktober zit heel Nederland bij alle Bookmakers Nederland te kijken voor de beste quoteringen op deze partij! Momenteel in de aanloop naar Glory Collision 2 op 21 december in de Gelredome licht Rico Verhoeven toch best wel wat voor volgens onze in huis experts. De kleine underdog Badr Hari wordt dus als outsider voor winst gezien. Gelukkig zijn de odds nu beschikbaar!

 

Wat zijn de odds bij b-Bets?

 

Rico Verhoeven – 1.60  vs 2.24 Badr Hari

 

Zoals je kan zien, geloven wij op onze redactie voluit in een Verhoeven winst. Dat wil wel niet zeggen dat het een makkelijke overwinning wordt. Badr is al een tijdje out omwille van een doping schandaal, en zal dus misschien wel wat ritme missen in tegenstelling tot de in gloedvorme Rico. Wie denk jij dat deze partij gaat winnen? Kijk ook eens naar de b-Bets quoteringen en je krijgt misschien zelfs wat gokken inspiratie!

 

Waar en wanneer vechten Rico Verhoeven en Badr Hari het uit?

Op het einde van dit jaar gaat op 21 december na drie lange jaren eindelijk een rematch uitgevochten worden tussen deze twee titanen. Voor alle kickbox en MMA fanatanen kan je dan best even die datum in je kalender markeren. Deze knokmatch speelt zich af in de mooie Gelredome, dus tickets kopen daarvoor kan je nu ook al gaan doen best.

 

Naast de fantastische vechtpartij is er ook nog eens een TV programma over Rico Verhoeven in de aanloop naar dit event. Deze 5 delige reeks kan je bewonderen op de Nederlandse televisie. Het gaat hier over de voorbereiding van Rico maar ook om zijn persoonlijke leven zoals zijn familie/gezin. Ons zul je dit ongetwijfeld kort op de voet zien volgen elke week!

 

Promo voor Verhoeven – Hari + Bonus Toto

Momenteel hebben we helaas nog geen promoties! Gelukkig is er wel al de B-bets bonus die je de mogelijkheid aanbiedt om met een storting 100% tot € 120 bonus te ontvangen aan gunstige voorwaarden bij een eerste storting. Ook mooi is dat b-bets je toestaat om zelfs zonder te storten al € 5 gratis bonus geld laat ontvangen! Reden genoeg dus om je eens aan te melden bij deze fijne voetbal gokken site! Zoals altijd zal de Toto promo voor deze partij weer een gigantische misser zijn, dus klik nu op onderstaande link!

Claim de bonus! Meer informatie