weddenbonus nieuws

Rico Verhoeven – Badr Hari odds van de vechtpartij van het jaar!

2016. Van zo lang is het al geleden dat deze twee zwaargewichten nog eens tegenover elkaar stonden in de ring. Dit laatste gevecht eindigde helaas in een lichtelijk teleurstellende opgave. Badr Hari moest het tijdens de tweede ronde al opgeven wegens een armblessure. Wordt het dit keer beter? We kijken naar de quoteringen en schijnen licht op wie de favoriete heavyweight is in deze helse match!

 

Wedden op Rico Verhoeven – Badr Hari quoteringen

Sinds het nieuws bekend gemaakt werd dat de twee opnieuw tegenover elkaar zouden staan, zitten alle Bookmakers Nederland te rekenen om de beste odds op deze vechtpartij aan te kunnen bieden. Momenteel in de aanloop naar GLORY Collision 2 op 21 december in de Gelredome ligt Rico Verhoeven toch best wel wat voor op zijn tegenstander. Dat zien niet alleen onze eigen experts, maar kan je ook afleiden uit de odds die de bookies aanbieden. De underdog Badr Hari wordt dus als outsider voor winst gezien.

 

Wat zijn de odds bij b-Bets?

 

Rico Verhoeven 1.60 – Badr Hari 2.25

Wedden op Rico Verhoeven met 1.60 odd

b-Bets FreeBet

TIP: b-bets geeft je ook € 5 gratis zonder storten bij een registratie!

 

Wedden op Badr Hari met beste odds @ 2.40!

Aanmelden bij BuffBet is heel eenvoudig via de knop, zij hebben ook de beste Badr Odds die wij vonden op de markt.

Zoals je ook uit de odds kan afleiden, geloven ze bij bBets net als op onze redactie voluit in een winst voor Verhoeven. Dat wil wel niet zeggen dat het een makkelijke overwinning wordt. Badr is al een tijdje out omwille van een doping schandaal, en zal dus misschien wel wat ritme missen in tegenstelling tot de in bloedvorme Rico. Wie denk jij dat deze partij gaat winnen? Check hierboven de b-Bets odds voor dit gevecht, en je krijgt misschien zelfs wat gokken inspiratie!

 

Waar en wanneer vechten Rico Verhoeven en Badr Hari het uit?

Op 21 december zal, na drie lange jaren, eindelijk een rematch plaatsvinden tussen deze twee heavyweight titanen. Voor alle kickbox- en MMA-fanaten raden we aan om die datum alvast in je kalender te markeren. Deze knokpartij speelt zich af in de mooie Gelredome, dus tickets kopen daarvoor kan je best doen alvorens deze zijn uitverkocht.

Naast de fantastische vechtpartij is er ook nog eens een TV-programma over Rico Verhoeven in de aanloop naar dit event. Deze 5-delige reeks loopt sinds kort en kan je bewonderen op de Nederlandse televisie. Het gaat hier over de voorbereiding van Rico, maar ook om zijn persoonlijke leven zoals zijn familie en gezin. Wij volgen de serie standaard, en we raden dit zeker aan voor wie meer wil begrijpen over deze vechtersbaas.

 

Promo voor Verhoeven – Hari + Bonus Toto

Momenteel hebben we helaas nog geen promoties voor deze wedstrijd, Gelukkig is er wel al de B-bets bonus, die je de mogelijkheid aanbiedt om met een storting 100% tot € 120 bonus te ontvangen aan gunstige voorwaarden bij een eerste storting. Ook mooi is dat b-bets je toestaat om zelfs zonder te storten al € 5 gratis bonusgeld te ontvangen! Reden genoeg dus om je vast aan te melden bij deze fijne voetbal gokken site! Zoals meestal zal de Toto promo voor deze partij weer een gigantische misser zijn, dus klik nu op onderstaande link!

 

 

Over de auteur

vorig artikel
Blijft PSV in Europa? De belangrijke wedstrijd tegen Sporting
volgend artikel
Leverkusen zoekt aansluiting bij de subtop tegen Bayern München