ladbrokes nieuws

Wedden op Rico Verhoeven – Alistair Overeem met Odds

Rico Verhoeven stapt dit jaar weer in de ring en neemt het op tegen MMA en K1 legende Alistair Overeem. In dit artikel lees je de kansen van beide vechters die het in Glory 3 Collision tegen elkaar opnemen.

Wat is de vorm van Verhoeven?

Als je op een ding kunt rekenen is het wel de conditie van Verhoeven. De King of Kickboxing uit Bergen op Zoom is een blok dynamiet dat ook nog eens enorm wendbaar is. Verhoeven is dan ook ongeslagen de laatste jaren en heeft als doel om in iedere geval tien jaar aan de top van Kickbokswereld te staan. Daar zijn nog twee jaar voor nodig, Verhoeven werd namelijk in 2013 voor het eerst wereldkampioen en heeft die titel niet meer afgegegeven ondanks verwoede poginen van Jamal Ben Saddik, Badr Hari, Hesdy Gerges en Tarik Khabez.  De vorige keren was er een mediacircus van meerdere weken aan de gang, het leidde zelfs tot een documentaire over het leven van het uithangbord van Glory. Er valt daarom ook genoeg te verwachten in aanloop naar het gevecht.  Daar horen natuurlijk ook de odds van de betting sites bij. 

Overeem op meerdere vlakken de mindere 

Alistair Overeem is een enorme naam in de MMA scene, terwijl hij ook gekickbokst heeft. Toch is Overeem echt niet de jongste meer. Met 42 jaar is hij maar liefst tien jaar ouder dan Verhoeven, maar er zijn nog meer punten waarop de in Hounslow, Engeland geboren vechter de mindere is tegenover Rico. Dat zie je wel aan de volgende statistieken

Overeem

Lengte: 1.90 meter

Gewicht: 113 kilo

Leeftijd: 41 jaar

Record: 14/10 met 7 KO’s

Verhoeven

Lengte: 1.96 meter

Gewicht: 119 kilo

Leeftijd: 32 jaar

Record: 68/58 met 18 KO’s

Toch zijn er kenners die Overeem echt wel een kans geven tegenover Verhoeven. In februari verloor Overeem in de UFC van Alexander Volkov, waarna kort daarna zijn contract niet verlengd werd. Glory was er als de kippen bij om “The Reem” te tekenen en beloofde twee top gevechten, de eerste tegen Verhoeven, de volgende tegen rivaal Badr Hari. Het eerste gevecht laat niet lang meer op zich wachten en daarom is het de verwachting dat de beste bookmakers snel met de odds gaan komen.

Rico Verhoevien in training voor gevecht met Overeem
© Wikipedia

Zijn er al odds bij Verhoeven – Overeem?

Helaas zijn er op het moment van schrijven nog geen odds bekend. Na een ronde langs alle bookmakers kwamen we met nul op rekest thuis. Toch zal het echt niet lang meer duren voor de eerste weddenschappen bekend worden.  Bij Ladbrokes zou je zomaar eens al eerste de quoteringen kunnen vinden. Omdat het gevecht in oktober plaatsvindt zou je als Nederlander ook op kunnen gokken. Houd daarom deze website goed in de gaten voor de laatste veranderingen.Inzetten bij Ladbrokes? Lees dan eerste onze Ladbrokes review of klik direct op de link hieronder om je aan te melden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geweldige odds bij Manchester City tegen Arsenal op zondag
volgend artikel
Voorbeschouwing bij de heerlijke wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord